Grup municipal socialista

El PSC de Girona lamenta que l’alcaldessa hagi reaccionat tard al problema de l’institut Narcís Xifra.

El regidor socialista, Joaquim Rodríguez, denuncia que la política educativa del Departament d’Educació amb el nou Institut de Sarrià, que afectarà la ciutat de Girona i entorn, encara es fa des dels despatxos

El grup municipal socialista ha lamentat la polèmica que s’ha creat entorn el pròxim curs lectiu amb la posada en marxa de l’institut de Sarrià de Ter i les afectacions que tindrà l’institut Narcís Xifra, ubicat al barri de Pont Major. Els socialistes han manifestat la seva sorpresa davant de la manca de planificació i les diferents versions que han fet arribar a les famílies afectades des de l’Ajuntament.

El regidor socialista, Joaquim Rodríguez, ha explicat que “no s’ha fet cap planificació amb el Consell Municipal d’Educació de Girona. La comunitat educativa no ha estat degudament informada” i denuncia que “la política educativa del Departament d’Educació amb el nou Institut de Sarrià de Ter, que afecta moltes famílies de la ciutat de Girona i del seu entorn, encara es fa des dels despatxos”.

“Des de l’Institut Narcís Xifra s’ha manifestat la manca de comunicació i que no s’ha tingut en compte el projecte educatiu del centre. A més hi ha moltes incerteses amb l’equip docent. La supressió de línies d’ESO pot afectar la planificació del centre i la segregació escolar” ha dit el regidor, Joaquim Rodríguez.

“Les famílies afectades dels barris de Pont Major, Montjuïc, Sant Daniel viuen aquesta situació i la futura decisió amb gran incertesa” ha explicat la regidora socialista, Sílvia Paneque. “L’alcaldessa ha arribat tard, ha anat a remolc dels anuncis del Departament d’Educació tot i ser diputada i no ha tingut una posició determinada o clara, que no ha fet res més que crear alarmar entre les famílies de la zona” ha conclòs el regidor socialista, Joaquim Rodríguez.

Grup municipal socialista
Grup municipal socialista

Publicado

en

, ,

por

Etiquetas: