Comunicat de condemna del PSC de Comarques Gironines pel cas de violència masclista

La diputada i portaveu socialista a l’Ajuntament, Sílvia Paneque, ha condemnat l’assassinat masclista d’una dona a Porqueres

La Federació de Comarques Gironines condemna la mort per violència masclista d’una dona a Porqueres. Les dones que pateixen maltractament, tortura o assassinat són una barbaritat. Amnistia Internacional assenyala que una de cada tres dones pateix abusos al llarg de la seva vida i que el 70% de les dones assassinades ho són a mans de les seves parelles o exparelles. Enfront d’aquestes dades, és obvi que les creences i els estereotips culturals sustenten la violència contra les dones. Per això, es fa més necessari que mai polítiques actives de prevenció educatives i socialitzadores; i polítiques actives de seguretat a favor de les víctimes. El nostre més sentit condol a la família i a les persones estimades per la víctima. Aquesta nova acció bàrbara ens interpel·la a continuar lluitant per un món just on les dones no pateixin ni opressió ni violències.

Condemna de Sílvia Paneque i condol a la família

A primera hora del matí, Sílvia Paneque ha condemnat l’assassinat i ha adreçat el condol a la família i amics de l’assassinat masclista de Porqueres. “Treballar per convertir els minuts de silenci en minuts de felicitat i llibertat. La més enèrgica condemna a la violència masclista i el meu sentit condol a família i amics”, ha escrit al seu perfil de Twitter.


Publicado

en

,

por

Etiquetas: