Sílvia Paneque - boscos Vila-roja

Sílvia Paneque lamenta l’estat de conservació dels boscos i parcs infantils de Girona Est

La portaveu del grup municipal del PSC-Gironins pel canvi demana al govern que actuï amb celeritat en neteja i conservació dels indrets naturals i en reparació a les zones infantils 

El grup municipal del PSC-Gironins pel canvi ha denunciat l’estat de conservació dels boscos i espais infantils de Girona Est. “Els boscos mediterranis de Vila-roja són un dels llocs de Girona a on resulta més agradable passejar qualsevol dia, fins i tot, un diumenge de juny de molta calor, perquè el camí té estones ombrívoles i gairebé fresques. Des de Vila-roja es pot visitar Les Pedreres i Sant Daniel. Hi ha algunes masies boniques i et trobes Els Polvorins que s’han de recuperar amb urgència. Enmig del camí, però, hi ha faltat manteniment aquests últims dotze anys, fet que ha provocat que t’hi pugui trobar brossa i escombraries. Fins i tot algun cartell que s’ha de canviar” ha explicat la regidora Sílvia Paneque. 

“Les persones que llançat la brossa aquí en són culpables, és inqüestionable, però també el govern de l’Ajuntament quan fa mesos i mesos que no ho endreça com tocaria. L’indret és formidable i la pista es troba en un estat més que bo. L’acumulació de brossa és a punts molt concrets i seria molt fàcil de netejar per part de l’administració. La major part del camí és net. Durant la visita a la zona també vaig poder veure un cotxe enmig d’un camp mig cremat. I aquí ja ens trobem davant d’un problema de seguretat i de prevenció d’incendis, també” ha afirmat la portaveu del grup municipal PSC-Gironins pel canvi.

Ja parlant de la zona urbanitzada dels barris de Girona Est, els socialistes han demanat d’arreglar el parc infantil del grup Sant Daniel. “És una autèntica vergonya municipal que faci anys que no s’hi fa absolutament res. Ferros abandonats enmig del parc i la font i les escombraries, destrossades. El pavelló també ha de tenir el manteniment que pertocaria, perquè la gent de Girona paga impostos que haurien de servir també per això”ha conclòs Sílvia Paneque. Des del grup municipal s’ha fet un advertiment amb urgència a la bústia d’avisos municipal per demanar que el tripartit d’ERC, Junts i Guanyem hi posi solució.

Sílvia Paneque – Boscos de Vila-roja

Publicado

en

,

por

Etiquetas: