Paneque: “ La decisió de presentar-se a unes primàries li toca a cadascú de manera individual. Si ho he de valorar, només tindré en compte l’opinió de la gent de Girona”

La primera secretària dels socialistes de Girona reitera que el partit respectarà els drets de tots els afiliats i els afiliades en un possible procés de primàries obertes a Girona

Sílvia Paneque reitera que el PSC respectarà els drets de tots els socialistes en un possible procés de primàries obertes i demana respecte pels temps que determina el reglament aprovat pel Consell Nacional del partit. “Les primàries, en tot cas, hauran de ser enteses per tothom com un exercici de llibertat. No contra ningú. A favor de la pluralitat; a favor de la democràcia; a favor del respecte mutu”, afirma Paneque

La primera secretària subratlla que “tal com marca el reglament del partit en ciutats de més de 50.000 habitants, entraria en la més estricta normalitat que hi puguin haver primàries a Girona. I unes primàries impliquen un debat entre posicions amigues i una mobilització que acosti la ciutadania a les propostes socialistes per a la ciutat de Girona”.

”Qualsevol afiliat que es vulgui presentar, si compleix els requisits que demana el reglament, pot fer-ho i això no implica una visió crítica en contra de ningú. Defenso la bona feina feta fins ara per part de Pia Bosch i del grup municipal. Tots ens sentim orgullosos de la feina feta”, ha afirmat Paneque, que hi afegeix: “ La decisió de presentar-se li toca a cadascú de manera individual. Si ho he de valorar, només tindré en compte l’opinió de la gent de Girona”.


Publicado

en

por

Etiquetas: