Sílvia Paneque al Teatre de Girona

Sílvia Paneque: «Ningú no entendria que Girona no tingués com a alcaldessa la persona que ha guanyat les eleccions amb molta contundència»

La guanyadora de les eleccions municipals a Girona, Sílvia Paneque, ha respost els rumors de negociació entre Guanyem i Junts per formar govern a la ciutat de Girona. Ha explicat que «Junts ha perdut més de la meitat dels vots i ningú no entendria que vulgui continuar jugant un paper de primer ordre en el govern de la ciutat». D’altra banda, ha precisat que «Lluc Salellas ha perdut 323 vots respecte de les anteriors eleccions municipals i nosaltres els socialistes, en canvi, som els únics que hem augmentat vots, 521, i percentatge de vot. I hem aconseguit sis-cents vots més que la candidatura de Guanyem Girona que encapçala Lluc Salellas». A propòsit d’unes declaracions en què Lluc Salellas es manifesta a favor d’un govern independentista a la ciutat de Girona, Sílvia Paneque manifesta: «La ciutat ha triat canvi i el que s’ha de demanar és que no hi hagi pactes contra tota lògica a Girona. Lluc Salellas parla d’un govern de canvi i independentista. Pot ser de canvi o independentista però les dues coses a la vegada no poden ser.»

«Ens comprometem a governar per a tots els gironins i gironines. A favor de tothom i en contra de ningú. La lògica de les eleccions conclou que la nostra ciutat ha de tenir un govern fort i hem estès la mà a Lluc Salellas per fer-ho possible i que sigui vicealcalde». El PSC està convençut que «si no hi ha una conseqüència egoista que deixi Girona amb un altre govern dèbil i en mans de Junts», s’ha d’imposar la lògica seguida en campanya, durant la qual Lluc Salellas ha insistit en cada debat que volia un canvi a Girona.


Publicado

en

por

Etiquetas: