Sílvia Paneque davant de la Generalitat

Sílvia Paneque tornarà a ser la cap de llista del PSC per Girona a les eleccions al Parlament del 12 de maig


L’exalcalde de l’Escala Víctor Puga serà el número dos de la candidatura socialista; Mònica Ríos repeteix com a tercera candidata, mentre que pel quart i el cinquè lloc s’hi incorporen Jesús Becerra, regidor i últim cap de llista del PSC a Vidreres, i la regidora de Figueres Núria Navarro

La portaveu del PSC a l’Ajuntament de Girona i guanyadora de les últimes eleccions municipals a la ciutat, Sílvia Paneque, serà la cap de llista dels socialistes gironins a les eleccions al Parlament convocades pel pròxim 12 de maig. Paneque, que repeteix com a cap de llista, ha assumit durant aquesta legislatura el paper de consellera de transició ecològica en el govern alternatiu de Salvador Illa. El seu número dos a la candidatura serà l’exalcalde de l’Escala Víctor Puga, que torna a la primera línia política després d’un període d’absència. La fins ara diputada al Parlament Mònica Ríos, la fins ara presidenta de la comissió de benestar social del Parlament, repeteix com a número tres mentre que pel quatre i el cinc s’hi incorporen Jesús Becerra, cap de llista i regidor de Vidreres, i la regidora de Figueres, Núria Navarro.

El Consell de Federació de les comarques gironines ha avalat aquesta tarda la proposta de la comissió de llistes del partit. És una candidatura que aporta una representació de la diversitat dels socialistes i de la implantació al territori i que incorpora nous valors com ara l’alcalde de Portbou, Gael Rodríguez, o la regidora de Girona Carla Aguilera. Tancant la llista, repeteix Eulàlia Lluch. La proposta ha estat aprovada per unanimitat del consell. A partir d’ara, l’executiva de federació posarà la llista a disposició de l’executiva nacional perquè la validi en els pròxims dies.

«En aquests moments decisius, Catalunya està a punt d’escollir un nou govern i la
responsabilitat que això comporta és immensa. És crucial optar per la seriositat i el compromís, deixant de banda el soroll i les distraccions. Hem de prioritzar un treball meticulós i ben fonamentat, un camí que ens allunyi del caos i ens porti cap a l’ordre i l’estabilitat», ha avaluat Sílvia Paneque, que ha volgut agrair el suport del Consell de Federació del conjunt dels socialistes de les comarques gironines per proposar la seva candidatura. «Ens trobem davant d’una oportunitat única, perquè és el moment de definir un nou rumb progressista i estable que ens permeti abordar i superar els reptes que tenim pendents.

Catalunya té el potencial de restablir el seu paper de lideratge, no només en l’economia i la innovació, sinó també per obrir el nostre bon nom a l’àmbit internacional. Treballar per una Catalunya amb visió de futur, preparada per afrontar els desafiaments amb determinació i eficàcia, i fer-ho amb tota la confiança en nosaltres mateixos, exigeix recuperar la capacitat de governar amb equilibri i visió de progrés», hi ha afegit la cap de llista.


Publicado

en

,

por

Etiquetas: