Miquel Fañanàs i Sílvia Paneque

El periodista i escriptor català, Miquel Fañanàs, s’incorpora a la llista de Sílvia Paneque

Miquel Fañanàs ha guanyat diferents premis com a novel·lista i periodista, a més d’haver estat regidor durant tres mandats amb l’alcalde Quim Nadal. Sílvia Paneque certifica que és el primer dels suports per presentar una llista solvent i forta per canviar les coses a Girona

El periodista i escriptor català, Miquel Fañanàs i Serrallonga (Girona, 1948) serà a la llista del PSC a Girona amb Sílvia Paneque. La portaveu socialista ha explicat que “és un honor portar algú com Miquel Fañanàs a la llista dels socialistes de Girona, no només perquè és una persona que ha demostrat excel·lència en el seu ofici, sinó també perquè em consta que té totes les ganes del món d’ajudar-nos a portar el canvi que tan necessita la ciutat de Girona”. Els socialistes de Girona, han manifestat, que tenen la voluntat de guanyar les eleccions amb força i, per tant, presentaran 14 noms, que són els que marquen la majoria absoluta, potents i preparats per governar la ciutat. Miquel Fañanàs serà el darrer nom d’aquests 14 per testimoniar el seu suport al projecte municipal socialista.

Miquel Fañanàs i Sílvia Paneque
Miquel Fañanàs i Sílvia Paneque

Miquel Fañanàs ha col·laborat en diverses publicacions periòdiques, entre les quals destaquen diferents diaris de la premsa local i nacional. Ha publicat diferents llibres i ha guanyat premis literaris com el Just M. Casero, el Ciutat d’Olot de novel·la, el Premi Nèstor Luján de novel·la històrica o el Bonmatí de periodisme. Entre 1987 i 1999, Fañanàs va ser regidor a l’Ajuntament de Girona durant tres mandats amb Joaquim Nadal. Va ser el màxim responsable de l’Àrea de Relacions Ciutadanes i Institucionals entre el 1987 i el 1995, i després va ocupar el càrrec de regidor delegat de Via Pública i Seguretat, Trànsit, Cooperació, Publicacions i Servei de premsa i informació fins al 1999.

Miquel Fañanàs ha volgut dir que “em sento partícip d’un projecte que defensa la millora del benestar dels ciutadans i ciutadanes d’una Girona integradora, i que ha reivindicat i reivindica un treball continuat per una ciutat de tots i totes”. El periodista ja havia estat a la presentació dels 40 anys del PSC juntament amb Joaquim Nadal, on tots dos varen coincidir a assenyalar que el gran canvi de Girona durant els anys vuitanta i noranta era un llegat representat per Sílvia Paneque a l’actualitat. En aquesta línia, Fañanàs ha subratllat que el projecte de Paneque és el de “l’atenció diària a les petites coses, però també als grans projectes que resten pendents, i tot plegat amb un escrupolós respecte institucional”.

Sílvia Paneque ha volgut subratllar que la presència de Fañanàs a la llista del PSC de Girona “és una notícia excel·lent, perquè és bo sumar l’experiència, el talent i el coneixement a l’Ajuntament d’una persona amb una trajectòria impecable; i, alhora, també és bo per als socialistes de Girona que, d’aquesta manera, recuperem un altre dels noms de referència que ha tingut i té la nostra Agrupació”. Paneque s’ha mostrat confiada “que s’està recuperant una majoria sòlida a favor d’un govern de canvi, que ho sigui de consens, de moderació i de progrés”. La portaveu dels socialistes de Girona, Paneque, ha volgut subratllar que “Miquel Fañanàs és una de les persones que més coneix la ciutat i més coneix l’Ajuntament i ens honora que ens faci costat”.

Miquel Fañanàs és una persona que ha dedicat la vida a l’ofici d’escriure i té una extensa experiència a diferents governs municipals. Els socialistes han apuntat que una de les àrees que és necessari canviar més a l’Ajuntament de Girona és la de comunicació per tal de tenir un Ajuntament que tingui una cura finíssima a tenir una presència pública institucional, en la qual tots els ciutadans i ciutadanes de Girona s’hi sentin representats, i que transmeti un missatge clar de la casa de la vila com la casa del conjunt de la ciutadania sense excepcions. Miquel Fañanàs, a més, s’ha integrat a l’equip de Paneque de fa mesos i treballa conjuntament amb el PSC per presentar una llista oberta, forta, transversal i de ciutat a Girona.


Publicado

en

, ,

por

Etiquetas: