El PSC de Girona lamenta que s’hagi d’enderrocar l’interior de la futura sotscomissaria

El grup municipal dels socialistes de Girona recorden que ja havien advertit que la compra d’aquest edifici pocs mesos abans de les últimes eleccions municipals s’havia fet amb precipitació

La portaveu dels socialistes de Girona, Sílvia Paneque, lamenta que “plou sobre mullat en el tema de la seguretat a la ciutat de Girona. Els delictes han augmentat aquests últims anys un 16%. Son dades oficials i a l’Ajuntament de Girona tenim un problema gruixut en aquesta qüestió. De moment, el govern Madrenas s’ha entestat a parlar de ‘sensació d’inseguretat’. El problema, però, és real i s’ha de tractar com a real per poder donar solucions reals”. El PSC de Girona creu que a Santa Eugènia fa falta una segona comissaria i que el govern de Madrenas va actuar amb precipitació quan va comprar l’edifici de Can Burrassó, just abans de les últimes eleccions municipals.

El projecte de la nova comissaria a Santa Eugènia despertava un ampli consens en el Plenari de Girona, però a finals del mandat anterior l’alcaldessa Marta Madrenas va sorprendre amb l’adquisició de Can Borrassó, una antiga masia a la zona de la frontissa. Madrenas va anunciar que les obres d’adequació estarien llestes a finals d’any i que “no caldria massa reforma”. Això no obstant, un informe tècnic del mateix Ajuntament de Girona ara adverteix que aquest edifici no és útil ni com a comissaria ni com a sotscomissaria. “Ara, hem sabut que l’edifici, tal com és avui no pot ser utilitzat per a la funció que va ser pensada i que requeriria ser completament enderrocat a excepció únicament de la façana. L’Ajuntament ha hagut d’encarregar un informe, per valor de 18.000€, únicament per conèixer o saber tot allò que ha de ser canviat i, després, haurà d’emprendre aquestes reformes que no van ser previstes. És un error greu i insisteixo que Girona necessita una segona comissaria, i no una sotscomissaria, a Santa Eugènia”, ha conclòs Paneque.

Can Burrassó

Publicado

en

, ,

por

Etiquetas: