Presentació candidatura Cassà de la Selva

El PSC de Girona presenta Marià Montsuñer candidat a Cassà de la Selva

Sílvia Paneque, Marc Lamuà i Jordi Hereu varen ser a la presentació de Marià Montsuñer i Alfons Martínez Domènech com a candidats del PSC a Cassà de la Selva. L’acte es va celebrar aquest dissabte 15 de desembre a les 12 hores al Centre Cultural Sala Galà de Cassà de la Selva

El PSC de Girona presentarà candidatura a les municipals del 2019 a Cassà de la Selva amb Marià Montsuñer i Alfons Martínez Domènech. Aquest dissabte a les 12 hores del migdia, el grup s’ha presentat al Centre Cultural Sala Galà del municipi. A la presentació, a més dels dos representants del grup, hi havia Sílvia Paneque, Marc Lamuà i Jordi Hereu. Els socialistes Sílvia Paneque i Marc Lamuà han manifestat sentir-se eufòrics de poder presentar per a les pròximes municipals candidatures a la majoria de pobles i ciutats de Comarques Gironines.

Marià Montsuñer ha explicat per quins motius han acceptat la responsabilitat de presentar una candidatura a Cassà de la Selva. “Volem fer les coses de manera diferent i presentar una opció que sigui un canvi de paradigma, perquè fins ara a l’Ajuntament hi ha diferents partits, però hi ha un discurs monolític, que és el mateix, tant el del govern com el de l’oposició”. Montsuñer ha afirmat que “Cassà de la Selva té tota la força per ser un municipi fort i el que cal és un Ajuntament que tingui al conjunt de les persones del municipi com a prioritat”.

La Primera Secretària del PSC de Girona, Sílvia Paneque, ha subratllat “que la presentació de la candidatura del PSC de Cassà està formada per persones que, amb els peus al terra, tenen el cap el màxim benestar per a la gent de Cassà i projecte municipal sòlid”. D’altra banda, com que el PSC de Girona ja ha presentat candidatures a diferents municipis, on no n’hi havia hagut des de fa anys, es mostra confiada de la implantació territorial del socialisme. “El PSC és una força social que té força i responsabilitat, voluntat de guanyar i compromís amb les persones. El PSC presentarà aquestes municipals candidatures a municipis molt diferents i, a tot arreu, mantenim tota la il·lusió per guanyar, governar i, sobretot, canviar les coses. Posar-nos a treballar al servei de millorar serveis i tenir cura del detall a municipis i ciutats”.

Jordi Hereu ha dit que estava content de poder acompanyar a la presentació del grup del PSC de Cassà de la Selva i que sempre hi serà quan el PSC de Girona li ho demani, “perquè aquí cal una dosi extra de coratge per presentar candidatures i, per això, és tan important fer-ho”. Ha definit Catalunya com “un país meravellós on hi ha una gran diversitat de pensaments i la creació d’un grup nou a un municipi sempre és motiu d’alegria”. Ha ratificat que “la màxima voluntat del PSC de Cassà de la Selva és la voluntat de servei i l’aportació democràtica és molt gran per aportar valors com coratge i servei”. Ha presentat el PSC com un partit federalista i ha recordat que la primera peça d’aquesta ideologia és el municipi al servei a les persones. “De l’atzucac a Catalunya en sortirem amb el federalisme”, va concloure.

Tots han coincidit a assenyalar que els socialistes “estem compromesos amb Catalunya i amb Espanya”. Han considerat que la celebració del Consell de Ministres ha estat pensat com un gest de consideració i han agraït que propostes socials tan importants com la pujada del Salari Mínim Interprofessional sigui anunciada des de Barcelona, la capital de Catalunya. El federalisme ha estat present en els diferents discursos de l’acte com una sortida per tenir plena llibertat i, a la vegada, plena fraternitat. El grup de Cassà de la Selva ha anunciat que començarà a treballar al municipi de manera immediata.

Presentació candidatura Cassà de la Selva
Presentació candidatura Cassà de la Selva

 


Publicado

en

,

por

Etiquetas: