Gràcies

Aeroport de GironaAquestes ultimes setmanes he tingut l’ oportunitat de conèixer molta gent que d’una o altra manera estan relacionats amb la gestió municipal: ciutadans que participen de les multiples activitats que s’organitzen a Girona, tècnics de l’Ajuntament, respresentants dels diferents agents econòmics, socials i culturals de la ciutat, membres de les associacions de veïns,  professionals del món de la comunicació… a tots, gràcies per la bona rebuda i per la bona disposició a l’hora de treballar per la Girona del s. XXI.

També he pogut visitar algunes instal.lacions municipals o relacionades amb la ciutat de Girona. Totes elles em permeten conèixer de forma més directa el seu funcionament i gestió, les persones que hi treballen, les necessitats, les linies estratègiques de futur … són una gran font de informació.

La més recent de totes elles va ser el passat dia 5 d’octubre a l’Aeroport de Girona. Més enllà de l’extensa i profitosa visita, voldria destacar el component personal i emotiu que va tenir per mi. El meu pare va treballar a l’Aeroport més de 30 anys i jo hi vaig passar moltes hores de la meva infància a la torre, a centres emissors, a la terminal “vella” (fins i tot hi varem organitzar un festival de patinatge !), … és clar que amb el creixement dels ultims anys la majoria d’aquests espais s’han reformat i alguns ja no hi són. La majoria de companys del meu pare ja estan jubilats, però no volia deixar passar la oportunitat de fer un petit homenatge a totes les persones, que amb el seu treball i esforç, han contribuit a fer-lo créixer.

Link de la nota de premsa

http://girona.socialistes.cat/noticia/el-psc-de-girona-visita-el-director-i-les-installacions-de-laeroport-de-girona


Publicado

en

por

Etiquetas: