Anna M. Garcia

La catedràtica d’Història Contemporània de la UdG, Anna M. Garcia, s’incorpora a la llista del PSC de Girona

Anna Maria Garcia Rovira actualment està jubilada i és catedràtica d’Història Contemporània de la Universitat de Girona. Ha estat directora del Museu Memorial de l’Exili (MUME) i degana de la Facultat de Lletres i Directora del Departament de Geografia, Història i Història de l’Art

Sílvia Paneque ha anunciat que la professora i catedràtica d’Història Contemporània de la Universitat de Girona, Anna M. Garcia, estarà a la llista del PSC de Girona a les eleccions municipals per donar suport al canvi a Girona. L’alcaldable socialista, Sílvia Paneque, s’ha mostrat molt satisfeta i honorada. “Anna Maria Garcia és una referència per a molts gironins i gironines i tinc la sort que ha volgut acompanyar-me als llocs d’honor de la llista per guanyar l’alcaldia a les pròximes eleccions municipals de maig”.

Anna M. Garcia
Anna M. Garcia

Anna Maria Garcia Rovira actualment està jubilada i ha estat catedràtica d’Història Contemporània de la Universitat de Girona, investigadora principal del Grup de Recerca Història, Memòria, Identitats, adscrit a l’Institut de Recerca Històrica de la mateixa Universitat, directora del Museu Memorial de l’Exili (MUME) i degana de la Facultat de Lletres i Directora del Departament de Geografia, Història i Història de l’Art. És membre de la Comissió Científica i Pedagògica del MUME i del Comitè Científic Assessor de la Llei sobre la localització i la identificació de les persones desaparegudes durant la Guerra Civil i la dictadura franquista, impulsada pel Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya.

La professora Anna Maria Garcia ha afirmat que “he decidit donar suport perquè crec que l’Ajuntament de Girona necessita una pluralitat de veus que responguin a la diversitat de la nostra població”. També ha volgut assenyalar que “la cultura no es redueix al centre de la ciutat, sinó que ha d’arribar a tots els barris. Aquests barris són els que la Sílvia Paneque coneix molt bé i ha trepitjat”. Ha conclòs amb la idea que “la Sílvia té un projecte real de ciutat. I crec que això és el que fa falta a Girona. Tornar a reenganxar amb aquells moments que van transformar la ciutat, precisament, perquè hi havia un projecte fort i s’hi treballava”. 

La portaveu socialista, Sílvia Paneque, ha volgut agrair a Anna Maria Garcia la seva incorporació de la llista i ha afegit que “el projecte que represento per a Girona té persones de gran vàlua humana i professional al darrera, em sento amb totes les forces per tenir el millor resultat del món i guanyar l’alcaldia a Girona”. A més, tenim “un projecte que té clares les prioritats de la ciutat i on les persones són el centre i leitmotiv de les polítiques que volem dur a terme a partir de maig, centrades en la igualtat d’oportunitats, la justícia social, el relligament de la ciutat i els barris”. 


Publicado

en

, ,

por

Etiquetas: