Sílvia Paneque i Elisabet Riera

La regidora Eli Riera del PSC de Girona no serà regidora el pròxim mandat

Eli Riera, regidora del grup municipal del PSC de Girona, ha comunicat avui a Sílvia Paneque que continuarà el pròxim mandat per poder tornar a la feina i s’ha posat a disposició dels socialistes de Girona per continuar ajudant en fer que el projecte socialista guanyi l’alcaldia les pròximes municipals

La regidora del grup municipal del PSC de Girona, Eli Riera, no serà regidora el pròxim mandat. Eli Riera ha comunicat a Sílvia Paneque que vol tornar a tenir dedicació plena a la seva professió i que, per això, li resultaria molt complicat continuar dividint el temps entre el seu treball i ser regidora municipal.

Sílvia Paneque i Elisabet Riera
Sílvia Paneque i Elisabet Riera

Eli Riera ha manifestat que “haver estat regidora a l’Ajuntament de Girona al servei de tots els gironins i gironines ha estat una experiència molt enriquidora i un honor. Estic contenta d’haver estat en un grup municipal compromès amb la ciutat, que ha tingut responsabilitat amb Girona i que ha situat i situa en primer lloc les persones i Girona”.

Eli Riera ha estat quatre anys regidora a l’Ajuntament de Girona i, en aquest mandat, ha ostentat la responsabilitat d’haver estat la regidora de joventut del consistori. En aquest càrrec va aprovar l’ajut a 586 famílies vulnerables, perquè cap nen no es quedés sense casal d’estiu; conjuntament amb Sílvia Paneque i Drets socials va obrir l’Espai Jove Güell; i va aconseguir unanimitat de suport a l’aprovació del Pla Local de Joventut, 2016-2020.

La portaveu dels socialistes de Girona, Sílvia Paneque, ha volgut remarcar que “Eli Riera ha estat una regidora compromesa amb les persones i és una dona d’esquerres sense matisos. Li agraeixo profundament haver estat fa quatre anys en una llista complicada i haver-nos aportat tot el seu talent i dedicació”. La portaveu dels socialistes de Girona, Paneque, està convençuda que “Eli Riera ara tindrà el paper que ha volgut sempre d’acompanyar i de ser als socialistes des d’una posició que li permetrà compatibilitzar millor, tal com ella volia, amb la seva feina”.


Publicado

en

, ,

por

Etiquetas: