Concurs Smartfilms

L’Ajuntament de Girona obre la convocatòria del VI Concurs Smartfilms de Girona

Vull recordar-vos la convocatòria del Concurs Smartfilms aprofitant que queden pocs dies perquè finalitzi el termini de presentació dels curtmetratges. Últim dia 31 d’agost!

 

Els premis tindran dues categories; Iguala’t sobre el tractament igualitari de dones i homes i Diversitat sobre la tolerància a la diversitat d’orientació i identitat sexual i els drets col·lectius LGTBI

 

Aquesta setmana han estan aprovades les bases i la convocatòria del VI concurs SmartFilms de Girona per a filmacions de curtmetratges a través de dispositius mòbils o tauleta. El període de presentació dels curtmetratges finalitzarà el 31 d’agost. “Aquests premis són per a qualsevol jove. Hi pot tenir accés tothom amb un mòbil. Són un espai de creativitat i compromís. Creativitat amb presentar un relat audivisual. I compromís amb la igualtat i el Dret de totes les persones. El valor per a la ciutat que té el col·lectiu LGTBI i la igualtat entre dones i homes” ha dit la regidora d’Igualtat i Drets Socials, Sílvia Paneque.

 

Enguany aquest concurs consta de dues categories dirigides a joves, nois i noies, de 14 a 18 anys dels centres educatius, centres oberts i entitats d’educació en el lleure de Girona. El premi Iguala’t vol fomentar el tractament igualitari de dones i homes, així com la sensibilització vers una societat menys sexista. El premi Diversitat busca fomentar la tolerància amb la diversitat d’orientació i identitat sexual, així com els drets dels col·lectius LGTBI.

 

Concurs Smartfilms
Concurs Smartfilms.

 

Els criteris de valoració tindran en compte l’objectiu de contribuir a desenvolupar l’esperit crític dels joves en relació amb els rols estereotipats sexistes, homòfobs i discriminatoris i la implicació en la construcció d’una ciutadania amb noves pràctiques comunicatives que valorin positivament la igualtat, la tolerància i la diversitat. Cada categoria tindrà un curtmetratge guanyador i un curtmetratge finalista que guanyaran la participació d’un curtmetratge amb l’equip de l’ERAM que presentaran a la programació de TVGirona.

 

Voldria dirigir un missatge a qualsevol jove, dona o home, que vulgui participar-hi. Trobar una bona idea o cercar un argument fort per defensar la igualtat de qualsevol persona, sigui quin sigui el seu gènere o sexualitat, és una contribució important per a una Girona oberta i moderna” ha afegit Paneque. La participació és gratuïta i es poden presentar tants projectes com es vulgui per categoria. Els curtmetratges s’hauran de rodar a la ciutat de Girona, hauran de ser originals i inèdits i d’una durada de entre 1 i 2 minuts. Per a consultar les bases podeu accedir al web: http://www2.girona.cat/ca/filmoffice_concursos


Publicado

en

, , , ,

por

Etiquetas: