L’alcalde ha de donar una solució immediata al problema de les beques menjador

L’alcalde Carles Puigdemont manté silenci absolut en una qüestió d’aquesta gravetat i d’importància. Girona té un alcalde absent al carrer que no coneix els problemes de la gent.

La lentitud de l’equip de govern de CiU en la concessió de les beques menjador a les famílies gironines que no van obtenir les del Consell Comarcal, atempta contra la protecció dels drets dels ciutadans , perquè hi ha infants que estan tenint problemes alimentaris a Girona. I això no s’hauria d’estar permetent.

La inacció de l’Ajuntament en matèria de polítiques socials és greu. La falta de respostes de la regidoria de serveis socials que, malgrat que aquesta setmana ha concedit algunes beques menjador, encara hi ha un centenar de famílies amb aquest problema dos mesos després d’haver començat l’escola.

Girona té un alcalde absent al carrer que no coneix els problemes de la gent. És una vergonya que aquesta situació s’hagi produït a la nostra ciutat. La desídia de l’Alcalde en aquesta qüestió ha estat alarmant. Ni ha defensat els nostres interessos davant la Generalitat de CiU, ni ha reaccionat amb la immediatesa que requeria la situació.

L’Ajuntament de Girona ha de resoldre la concessió de les beques menjador a les famílies gironines que les han sol·licitat i donar compliment al destí d’una partida de 200.000 euros que hi té reservada als pressupostos per correspondre al mandat que li va encomanar el Ple.

Lamentem que aquesta és una situació que hauria d’estar resolta si l’àrea a qui correspon hagués actuat amb una major diligència. Fa una setmana vam presentar un miler de firmes des del socialistes gironins per demanar que l’Alcalde hauria d’executar els compromisos que té adquirits amb les famílies que estan esperant les beques-menjador de l’Ajuntament.