Mònica Ferrer serà la número 3 de la llista dels socialistes a la ciutat

Ferrer és llicenciada en Història per la UdG, treballa a la Diputació de Girona, està casada i és mare d’una filla. “Entro en el projecte socialista de Girona, perquè crec tant en el projecte històric del socialisme a Girona com en Sílvia Paneque”, ha dit Ferrer

L’alcaldable socialista, Sílvia Paneque, ha presentat avui a Mònica Ferrer, historiadora i treballadora de la Diputació de Girona, que formarà part de la llista socialista a la posició número 3. “Mònica Ferrer és una dona implicada en el projecte socialista i que també ha participat en diferents actes i esdeveniments de Federalistes d’Esquerres. Té vàlua professional en gestió pública i cultural. Fa molts mesos, quan la vaig conèixer i vaig saber del seu compromís amb Girona i de la seva capacitat de treball, vaig voler treballar amb ella des d’un primer moment”, ha dit Sílvia Paneque.

Nascuda a Girona, Mònica Ferrer és llicenciada en Història per la Universitat de Girona. Va realitzar cursos de doctorat i va treballar com a becària de recerca a la UdG, abans de marxar a viure tres anys a París. Allà va combinar la investigació documental amb l’ensenyament de la llengua castellana. Ha escrit articles de divulgació, ha participat en obres col·lectives, ha organitzat i participat en congressos, seminaris i cursos relacionats, especialment, amb la reflexió històrica i la política. Des que va tornar a la ciutat de Girona és treballadora a la Diputació.

Ferrer ha volgut explicar quina és la seva idea de la ciutat: “una Girona diversa, plural, que s’obria al món i es deixava estimar, i que cal recuperar del projecte polític que l’ha tancada en ella mateixa, ha oblidat la ciutat real i ha menystingut a la meitat dels seus ciutadans”. Ferrer ha explicat també que “Sílvia Paneque té un compromís especial amb la ciutat, i no tinc cap dubte que és i serà la millor alcaldessa que pot tenir la ciutat. Lluny de les grans proclames, la feina que fa la Sílvia és la feina de carrer, la que busca solucionar els problemes reals de la ciutat, dels veïns, dels barris, de les associacions i dels ciutadans”.

El PSC de Girona ha presentat, per tant, la número 3 de la llista a Girona ciutat, Mònica Ferrer. El número 4 és el professor d’institut Quim Ruhí, el 5 és Joan Antoni Balbín i, demà, Paneque presentarà qui és el 2 de la llista. La portaveu socialista ha indicat que, durant els pròxims dies, presentarà 14 noms de prestigi reconegut a Girona per guanyar les eleccions a Girona. Sílvia Paneque i Mònica Ferrer han convingut que “Girona necessita més que mai un canvi i que Girona enamorava molt més quan enamorava que no pas ara”.

Per una altra banda, Manuel Martín, no serà als primers llocs de la llista per decisió personal. Paneque li ha volgut agrair la seva dedicació i el seu treball durant aquests 4 anys i ha explicat que “ha estat un plaer treballar braç a braç amb Martín, gràcies al seu esforç i tarannà entre altres coses va tirar endavant el reglament i la comissió del nomenclàtor o l’observatori 2.0 de la UMAT”.

 


Publicado

en

, ,

por

Etiquetas: