OBRINT EL PARTIT

Estic molt contenta que la Glòria Plana s’hagi presentat a les primàries. El partit es mereixia unes eleccions per escollir el candidat de Girona i, sobretot, es mereixia tenir l’ocasió  d’acostar-se a la gent. No ha estat un procés fàcil però, insisteixo, és el millor que li podia passar al partit.

No ha estat fàcil perquè no tothom ha acceptat amb el mateix entusiasme que ens obrim a la ciutadania. Aquestes veus han fet córrer que unes primàries esberlarien el partit. Es pot trencar el PSC si s’obre a la militància? Jo crec, sincerament, que no. Obrir el partit és el primer pas per refer-nos dels sotracs que ens han sacsejat.

Contràriament als qui han discrepat obertament del procés, l’opinió de la gent dels barris de Girona és favorable a les primàries de manera unànime. Obrir-nos a la ciutadania és la manera de manifestar obertament que tots som importants en el projecte de ciutat del PSC de Girona. En allunyar els militants de la presa de les decisions rellevants de la nostra organització podríem atemptar contra el principis de la igualtat i, al mateix temps, contra els valors essencials dels socialistes.


Publicado

en

por

Etiquetas: