Quim Ruhí anirà de número 4 a la llista del PSC de Girona

Els socialistes gironins incorporen a la llista l’exdirector de l’Institut Carles Rahola i coordinador del programa contra el cyber assetjament escolar Facilitadors 2.0 de la policia municipal de Girona

L’alcaldable socialista, Sílvia Paneque, ha anunciat aquest matí que Quim Ruhí, professor d’ensenyament secundari durant 40 anys -dels quals va ser 25 anys director de l’Institut Carles Rahola-, formarà part de la llista socialista a les municipals del 26 de maig. Ruhí ha dit “Em sumo a un projecte amb capacitat de guanyar les properes eleccions municipals”.

Sílvia Paneque ha destacat que “em fa molta il·lusió que Quim Ruhí hagi acceptat formar part de la llista socialista, una llista molt transversal i amb coneixements molt diversos i molt especialitzats en les diferents àrees de l’Ajuntament. Ha estat un referent en el món educatiu i molt lligat a la vida de barri de Germans Sàbat i Montjuïc, on resideix”. Quim Ruhí ha volgut agrair a Paneque la seva confiança “el meu agrïment a la Sílvia Paneque i al PSC per la confiança i l’oportunitat d’estar a la llista”.

Ruhí ha volgut destacar el seu esperit de servei “sempre he estat un servidor públic i el meu nou compromís adquirit amb la política municipal és continuista en aquest sentit. Crec que ens cal un Ajuntament que parli i escolti als ciutadans que no utilitzi els fets consumats com a eina política. Els ciutadans han de veure que juguem en el mateix equip i d’aquesta complicitat n’hem de fer la clau de volta de la nostra política”.

Quim Ruhí ha explicat que “en educació el problema més greu que tenim en la segregació escolar en el que l’Ajuntament s’ha d’implicar més enllà de les competències que pugui tenir. Calen polítiques d’equitat que minimitzin les diferències sociològiques entre els centres sostinguts amb fons públics. Cal també, revitalitzar el CEM com a òrgan de consulta i representació de la comunitat educativa o reprendre la xarxa d’escoles bressol municipals, abandonada des dels anys de govern socialista a la ciutat”.

La regidora socialista ha volgut evidenciar la importància i pes de l’educació a la ciutat al programa “serem bel·ligerants amb temes que afectin al tancament de línies i empitjorament de condicions educatives dels centres de la ciutat i incidirem en la gratuïtat de l’etapa 0-3 amb les escoles bressol municipals”. Ruhí, que anirà de número quatre, és actualment coordinador del projecte Facilitadors 2.0 de la policia municipal de Girona per la mediació entre alumnes en casos de cyber assetjament.


Publicado

en

, , ,

por

Etiquetas: