Sílvia Paneque

Sílvia Paneque considera que és l’únic vot útil per guanyar Marta Madrenas

La portaveu dels socialistes avui ha manifestat que el model que presenta Marta Madrenas està a anys llum o a l’antítesi del que defensa la socialista per Girona

L’alcaldable Sílvia Paneque ha demanat el vot útil de totes aquelles persones que creguin que Girona necessita deixar enrere l’etapa de Marta Madrenas a l’Ajuntament de Girona. Per a la socialista, la ciutat de Girona es troba “en un punt greu de trencament entre barris i on l’Ajuntament ja no és vist per a molts gironins i gironines com la casa de tothom”. Segons el seu punt de vista, mai la gestió municipal havia estat tan abandonada ni tampoc s’havia alimentat tant el disbarat del trencament del consens per mitjà d’un discurs radical i excloent.

Sílvia Paneque
Sílvia Paneque

En aquest escenari, per a la política socialista, cada vegada que és preguntada per pactes, té més clar que el que més necessita Girona és “un govern socialista que resulta que és a l’antítesi del que ha representat i representa Marta Madrenas aquest últim any”. Sílvia Paneque ha recordat que “la candidata de Junts x Cat va incomplir l’acord d’estabilitat del govern a l’Ajuntament de Girona per liderar la veu més radical del seu partit a Catalunya i, en això, va trobar l’escalf, la companyia i el suport de tota la resta de partits independentistes”.

“La situació a Girona ha empitjorat, i molt, l’últim any. El treball fet en Drets Socials i Ocupació va caure en el no res. La ciutat que ha estat sempre neta, avui bruteja. I la inseguretat on ha avançat més a tot Espanya és a Girona durant els últims 12 mesos. El bloqueig dels serveis municipals va estar en el seu punt màxim durant mesos i mesos, perquè no és només que el treball polític municipal va ser nul, és que el discurs polític radical va estimular la sobreexcitació i va propagar la permanent mobilització que també era la paràlisi absoluta de la maquinària municipal”, ha afirmat Paneque.

“Les conseqüències han estat nefastes. El BLOOM ha significat la pèrdua de 2 milions d’euros per a la ciutat de Girona. El bluf del circ va ser presentat com “la revolució de carrer Barcelona” i tenim l’estructura desmuntant-se durant tota la campanya electoral. I mai no hi ha hagut una sensació d’abandonament dels barris tan manifest com ara”, ha explicat Paneque. “Els dos models diferents que s’han proposat a Girona són la radicalitat de Madrenas i situar Girona en la primera línia del conflicte, cosa que aplaudeixen els altres partits independentistes, o bé situar primer Girona i ser absolutament actiu per recuperar el consens a favor de tots els ciutadans sense cap exclusió”, ha afegit Paneque.

“En aquestes eleccions, hi ha dues opcions per a nosaltres, o segueix Marta Madrenas o els socialistes aconseguim guanyar les eleccions. El model Madrenas no el compartim gens per radical i excloent, i això ha estat compartit per les altres opcions independentistes aquest mandat, ja que ho han aplaudit, i nosaltres ens en sentim absolutament aliens, com serà ben comprensible per a tothom. Sobre pactes electorals, per tant, amb el panorama radicalitzat de nacionalismes confrontats, no veig cap altra opció que guanyar”, ha conclòs Paneque.


Publicado

en

,

por

Etiquetas: