Sílvia Paneque.

Joves per l’ocupació: 59 nous contractes

 

El residu més greu que ha deixat la crisi és la falta d’ocupació de qualitat. Em refereixo amb això a un treball amb un horari, retribució i condicions dignes i raonables. En moments que el mercat mostra signes de dificultats, les institucions han d’invertir recursos públics per dinamitzar-lo i, a la vegada, mantenir un equilibri social que sigui just amb el conjunt de la ciutadania.
Amb l’objectiu de convertir la creació d’ocupació en la prioritat de l’Ajuntament de Girona, estem fent tots els passos per tal que el Servei Municipal d’Ocupació sigui el lloc on qualsevol gironí o gironina pugui acollir-se quan es troba en la situació delicada de trobar-se a l’atur. Per tal que la creació d’ocupació fos municipalitzada com a competència pròpia, ha calgut definir un nou Reglament aprovat durant el mes de juliol.
El programa concret Joves per l’Ocupació ha comptat amb la participació de 105 joves que han cursat els cursos de formació. 41 persones avui estan desenvolupant pràctiques en empreses gironines, mentre que 59 han començat a treballar amb contracte laboral. El meu agraïment als treballadors i a les empreses gironines del sector turístic i industrial que han generat aquest projecte a favor del treball de qualitat.

 

 


Publicado

en

,

por