Maxi Fuentes al ple de Girona de juny

El grup municipal PSC-Girona pel Canvi denuncia que moltes famílies es quedaran sense plaça d’escola bressol a La Baldufa per la supressió de dues línies de P1


L’eliminació de dues línies de P1 per a posar en marxa les dues línies de P0 deixa 20 famílies del barri sense accés a l’educació infantil de proximitat


El grup municipal PSC-Girona pel Canvi vol expressar la seva preocupació i indignació davant la decisió de l’Ajuntament d’eliminar dues línies de P1 a l’escola bressol La Baldufa de Germans Sàbat per a posar en marxa dues línies de P0. Aquesta mesura deixa sense plaça a 20 famílies del barri, generant una situació de gran dificultat per a moltes mares i pares que confien en aquest servei educatiu de proximitat essencial per a la conciliació laboral i familiar a més, s’ha de tenir en compte que aquest barri es troba en creixement pel desenvolupament de Domeny.


El regidor Ángel Martínez ha explicat que “és inadmissible que l’Ajuntament prengui una decisió tan dràstica sense tenir en compte les necessitats reals de les famílies del barri. L’eliminació de dues línies de P1 per a instaurar dues línies de P0 no només afecta directament 20 famílies, sinó que també envia un missatge clar sobre la manca de planificació i coneixement de la zona, ja que aquesta escola bressol sempre emplena les places que ofereix”.


El regidor del grup municipal PSC-Girona pel Canvi, Maxi Fuentes, ha afegit que “l’escola bressol és un pilar fonamental per al desenvolupament dels infants i per a la tranquil·litat de les famílies. És imprescindible que l’Ajuntament rectifiqui aquesta decisió i treballi per garantir que cap infant es quedi sense plaça a l’escola bressol de proximitat.”


El grup socialista fa una crida a l’Ajuntament perquè reconsideri la seva decisió i reobri les línies de P1 eliminades, assegurant així que tots els infants de l’Esquerra del Ter tinguin accés a una plaça a l’escola bressol del barri. Els socialistes valoren positivament que hi hagi més línies de P0 a la ciutat, però sense que això impliqui la reducció d’altres línies ja existents.


por

Etiquetas: