El PSC de Girona reprèn el cicle de col·loquis oberts sobre la ciutat

El dilluns 24 de setembre, el partit socialista de Girona organitza un col·loqui obert entorn la mobilitat i les infraestructures a l’àrea urbana de Girona amb Manel Nadal.

El partit socialista de Girona reprèn el cicle de col·loquis oberts al voltant de la ciutat de Girona i del socialisme. Als diferents actes que es faran a l’Auditori Josep Irla s’hi parlarà d’infraestructures, mobilitat, participació, turisme o federalisme. Aquest cicle té prevista una durada des de setembre de 2018 i fins a l’abril de 2019.

El primer ponent del cicle de conferències serà Manel Nadal, secretari de mobilitat del Govern de la Generalitat de Catalunya del 2003 al 2010. Farà la presentació la primera secretària del PSC de Girona, Sílvia Paneque, que també és portaveu i regidora del grup municipal socialista a l’Ajuntament de Girona.

“Comencem amb un tema important per a la ciutat: la mobilitat i les infraestructures. Posarem a sobre la taula la necessitat de la millora de les línies de bus urbà o el retard en el desplegament del Pla de Mobilitat Urbana, la remodelació de la carretera Barcelona per convertir-la en carrer i millorar la mobilitat del cotxe i la bicicleta a la ciutat. Així com d’altres infraestructures importants a comarques gironines com l’aeroport de Girona o les rodalies” ha explicat la primera secretària del PSC Girona, Sílvia Paneque.

 

Mobilitat a l'àrea de Girona
Mobilitat a l’àrea de Girona

Publicado

en

, ,

por

Etiquetas: