Sobre el festival internacional de maping

He assistit, acompanyada dels meus fills, a les diferents projeccions audiovisuals del Festival Internacional de Mapping organitzat aquests dies a Girona i ha estat un espectacle divertit i interessant per públics diferents.

Aquesta és una oportunitat positiva per a la ciutat des d’un punt de vista cultural pels continguts i turístic per les dates escollides, innovador perquè utilitza noves tecnologies i tradicional perquè es contempla sobre el valuós patrimoni de la nostra ciutat. Ha estat un plaer veure com diferents artistes del país i de fora del territori han exposat des d’obres artístiques fins a dibuixos de nens sobre les façanes de la Generalitat, la Casa Masó, la Mercè o l’Ajuntament.

Cal dir també, a més, que l’Ajuntament té una bona oportunitat per millorar a les posteriors edicions. Potenciar-ne més la difusió i publicitat, convertir-lo de veritat en un referent internacional, vincular-lo al comerç o gastronomia de la ciutat i incrementar la presència del món cultural gironí a l’esdeveniment. Aquesta és una idea bona. Però se’n pot i se n’ha de treure molt més rendiment.


Publicado

en

, ,

por