COMUNICAT

A hores d’ara, no hi ha hagut cap voluntat de Guanyem de negociar res amb la candidatura que represento. No hi ha hagut mai aquesta voluntat, tot i que va ser allò que amb claredat ha votat la ciutadania. Això mateix ja va passar ara fa quatre anys.

Per més que hi he insistit, aquesta via permanentment fallida de negociació mai no ha avançat gens ni mica. No hi ha hagut cap voluntat.

Per part de la nostra candidatura i grup municipal, no hi ha hagut mai ni una sola notícia que no tingui únicament Girona com a únic subjecte polític, és a dir, la millora, el progrés i el creixement de la ciutat. Cap tema nacional no ha estat motiu de controvèrsia per part nostra.

Les circumstàncies que fan que Guanyem no hagi volgut negociar absolutament res amb nosaltres des de la nostra victòria electoral, no han estat ni allò que hem dit ni allò que hem fet, perquè insistim que el nostre projecte s’ha concentrat únicament en Girona.

I, per tant, Guanyem és qui ha escollit deixar aquest camí en via morta. I prioritzar altres camins que no tenen a veure amb el programa i el projecte de futur de la ciutat.

Sílvia Paneque

Publicado

en

por

Etiquetas: