Comunicat del PSC Girona sobre la picabaralla entre l’alcaldessa, Marta Madrenas, i el delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo

La portaveu dels socialistes de Girona, Sílvia Paneque, i el diputat del congrés, Marc Lamuà, lamenten profundament l’espectacle mediàtic per la baralla infantil i indigne entre l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el delegat del govern a Catalunya, Enric Millo, a propòsit de si es reuneixen o no aquests últims dies.

La falta de maduresa política d’un i de l’altra ha impedit que la ciutat de Girona pugui solucionar temes pendents des de fa molt de temps com la manca d’inversions per part de l’Estat a la ciutat, l’oblit d’intervenir en ocupació de qualitat, la regulació dels preus de lloguer per assegurar l’accés a l’habitatge, l’abandó en un calaix del projecte de l’Arxiu Provincial o les reformes estructurals del carrer Barcelona i l’oblit nord a la ciutat.

La responsabilitat màxima a Girona l’ostenta l’alcaldia de la ciutat, que si vol plantejar una queixa seriosa sobre la decisió política del govern del PP a Girona el dia 1 d’octubre, que assenyalem com una equivocació greu, té diferents espais i formes adequats per fer-ho amb tota solemnitat i efectivitat.

El màxim responsable de l’Estat a Catalunya de cap manera tampoc no pot abdicar de les seves funcions a la ciutat de Girona, perquè l’alcaldessa Marta Madrenas li vulgui plantejar una queixa a la reunió que hi havia plantejada el dissabte 19 de maig. Aquesta no és una raó seriosa per intentar desencallar problemes i trobar solucions que beneficiïn el conjunt de la ciutadania.

Tant un com l’altra porten temps utilitzant la picabaralla vergonyosa per aparèixer a l’espai públic com els màxims exponents de la radicalitat del conflicte entre els independentistes i els membres del govern de l’Estat. La situació entre l’alcaldessa Madrenas i el delegat del govern Millo faria fins i tot riure si no fos perquè la gran perjudicada és Girona.


Publicado

en

,

por

Etiquetas: