Silvia Paneque: “Els gironins, a l’hora de votar la nostra candidatura deixen la ciutat en bones mans”

La candidata socialista a l’alcaldia dona a conèixer el projecte de constituir un pol d’innovació i promoció gastronòmic a la ciutat, amb capital públicoprivat, i la participació de l’Ajuntament, l’Escola d’Hostaleria i la facultat de Turisme

El PSC de Girona ha fet aquest matí la foto conjunta de la candidatura al claustre de La Mercè. La candidata socialista a l’alcaldia de Girona, Sílvia Paneque, ha explicat que la candidatura del PSC i Gironins pel Canvi “és una candidatura preparada per governar, homes i dones que, en diferents àmbits que considerem prioritaris per a la ciutat, tenen el criteri, la formació i l’experiència necessària perquè els ciutadans sàpiguen que a l’hora de votar la nostra candidatura deixen la ciutat en bones mans”.

Paneque ha explicat que en el moment de pensar en la candidatura va voler definir primer quins eren els eixos prioritaris de desenvolupament per Girona. “Aquests eixos són la cultura; la promoció econòmica, la gestió del dia a dia; la seguretat i convivència; els drets i la transició ecològica”, ha assenyalat la candidata.  “Al capdavant de tots aquests eixos hi hem posat persones que estan preparades per impulsar, des de les regidories, aquestes línies polítiques, des del primer dia”, ha afegit.

Projecte per impulsar un pol d’innovació i promoció gastronòmic

La candidata socialista a l’alcaldia també ha donat a conèixer avui el projecte de constituir un pol d’innovació i promoció gastronòmic a la ciutat, amb capital públicoprivat, i la participació de l’Ajuntament, l’Escola d’Hostaleria i la facultat de Turisme.

Girona és una ciutat de primera, que ha excel·lit en molts àmbits: l’esportiu, el cultural, el turístic, en el nostre patrimoni material i immaterial i, també, si hi ha un àmbit on Girona ha mostrat tot el seu potencial, és el gastronòmic”, ha explicat Paneque. “L’impuls d’aquest àmbit gastronòmic ha estat encapçalat per la família Roca com a punta de llança de tot un sector de la restauració que fa un esforç extraordinari, i que mostra el millor de la nostra cuina i que ens han situat en el mapa”, ha afegit.

Sílvia Paneque ha explicat que “l’Escola d’Hostaleria de Girona no està del tot integrada en aquest ecosistema gastronòmic de la ciutat” i que és necessari un impuls que porti tot el sector un pas més enllà. “Tenim l’Escola d’Hostaleria i tenim la facultat de Turisme a la UdG i, per tant, la nostra proposta és treballar d’una manera col·laborativa, amb capital públicoprivat, de manera que puguem constituir un pol d’innovació i de promoció per acabar de donar una empenta i liderar tot aquest potencial que tenim”. “Hem de fer un pas més per mostrar a la resta del món la cuina que fem des de Girona”, ha conclòs.


Publicado

en

por

Etiquetas: