Sílvia Paneque: He traslladat a la ministra Raquel Sánchez, la voluntat de Girona per arribar a acords i trobar fons per l’Aeroport de Girona i carrer Barcelona

La trobada ha estat a la ciutat de Girona i la reunió ha tingut com a punts claus la retirada d’amiant al carrer Barcelona i la sostenibilitat de l’Aeroport de Girona, amb el baixador, al voltant dels 3,5 milions de passatgers anuals

Sílvia Paneque s’ha reunit, avui, amb la ministra de transports, mobilitat i agenda urbana Raquel Sánchez a Girona. La portaveu ha tingut ocasió de parlar-hi per repassar els temes d’interès per a la ciutat. «Ha estat una trobada al voltant de quaranta-cinc minuts, on he tingut l’oportunitat de plantejar-li que és necessari l’acord en qüestions diferents, on Girona efectivament té oportunitats de transformar espais».

La regidora de l’Ajuntament de Girona, Sílvia Paneque, ha valorat juntament amb la ministra Raquel Sànchez, els ajuts als quals Girona podria accedir per retirar l’amiant de carrer Barcelona. «Ha estat una primera trobada per veure si la nostra ciutat podria optar a tenir suport econòmic per fer aquesta transformació a l’entrada sud de Girona. Això té interès, perquè el canvia hauria de ser aprofitat com a ariet per passar de carretera a carrer Barcelona».

A l’àmbit supramunicipal, els temes rellevants ha estat el futur de l’Aeroport de Girona i el baixador de tren com a connexió intermodal. La portaveu Sílvia Paneque ha insistit que l’Estat, la Generalitat i els Ajuntament de la demarcació de Girona han de trobar un acord per fer possible que el de Girona sigui un Aeroport amb sostenibilitat econòmica al voltant dels 3,5 milions de passatgers. «L’Estat i la Generalitat poden col·laborar per tenir un paper concret i valuós per a Catalunya de l’Aeroport de Girona. La situació prop dels Pirineus i la Mediterrània fan que pugui tenir molt interès per un públic que assegura, tant el futur de la infraestructura, com una potent injecció econòmica per sectors com el turisme, però també els negocis o la cultura».

La ministra Raquel Sànchez s’ha trobat amb la portaveu Sílvia Paneque a l’hotel Ultònia a Girona. La ministra ha dinat després amb persones representatives del teixit econòmic i social de la ciutat de Girona, així com també amb diferents càrrecs electes dels socialistes a les comarques gironines.


Publicado

en

por

Etiquetas: