Silvia-Paneque

Sílvia Paneque proposa un conveni entre Fira de Girona i el pàrquing municipal de la plaça Miquel de Palol

El grup municipal considera que no es pot repetir el que va passar durant el Fòrum Gastronòmic

La portaveu del grup municipal PSC-Girona pel Canvi, Sílvia Paneque, ha proposat un conveni entre la Fira de Girona i el pàrquing municipal de la plaça Miquel de Palol perquè els fets que van ocórrer durant el Fòrum Gastronòmic de Girona no es tornin a repetir. “És imperatiu preservar la Devesa, respectar els seus usos i no permetre allò que no es pot fer, però també és important vetllar per la viabilitat de la Fira de Girona i afavorir l’activitat econòmica de la ciutat” ha explicat la portaveu del grup municipal.

Sílvia Paneque ha posat sobre la taula una possible solució perquè de cara a pròxims esdeveniments de Fira de Girona es pugui donar el servei d’aparcament als organitzadors i que a la vegada prevalgui la conservació i preservació de La Devesa com a BCIN. “La proposta del grup municipal és que la Fira de Girona pogués oferir aparcaments als organitzadors de les fires al pàrquing de la plaça de Miquel de Palol de la Devesa, propietat de l’Ajuntament de Girona, i que s’ubica a uns 300-400 metres d’aquesta. També hi ha l’opció de fer servir una part del triangle del Ter” ha explicat la portaveu del grup municipal PSC-Girona pel canvi.

La regidora socialista també ha lamentat la manca de planificació del govern municipal, que durant els dies del Fòrum Gastronòmic va inhabilitar places d’aparcament públic a la zona de la Fira de Girona per pintar-les i que va agreujar el problema de l’aparcament. “El futur de Fira de Girona és un tema cabdal per a la ciutat, fa temps que anem dient que aquest implica fer de la mateixa un espai polivalent on es puguin celebrar per exemple concerts o congressos de petita o mitjana capacitat” ha conclòs Sílvia Paneque.

Silvia-Paneque
Silvia-Paneque

por

Etiquetas: