El PSC de Girona veu falta de voluntat del govern per fer que la ràdio municipal sigui un projecte viable i aposta per la gestió directa des de l’Ajuntament

El regidor Jordi Calvet recorda que el contracte finalitza aquesta tardor i que, per tant, ja s’hauria d’haver posat en marxa el nou concurs

El regidor socialista Jordi Calvet ha explicat que el PSC de Girona no veu voluntat en el govern municipal de fer que la ràdio municipal, Girona FM, sigui un projecte viable. En aquest sentit, Calvet ha recordat que “el contracte per aquest servei finalitza aquesta propera tardor i, en canvi, encara no s’ha posat en marxa el nou concurs”.

La ràdio està en una situació peculiar, perquè es dona la circumstància que el passat mes de març el Jutjat Contenciós 1 de Girona en va anul·lar l’adjudicació perquè va concloure que l’Ajuntament havia cedit tota la gestió a l’empresa adjudicatària. El motiu era que l’empresa no es limita a proporcionar un suport accessori sinó que efectua tot el necessari per a la realització del servei.

Jordi Calvet ha explicat que “un altre exemple de la manca d’interès en la viabilitat de la ràdio és el fet que els preus de la publicitat en aquesta emissora no es van aprovar fins el passat 18 de febrer, durant la celebració del Consell municipal de la ràdio, de manera que l’emissora ha estat funcionant durant dos anys sense la possibilitat de vendre publicitat”.

Calvet ha assegurat que aquest és un exemple més de la falta de lideratge i de projecte del govern municipal i ha explicat que el PSC aposta “perquè l’emissora es gestioni des de l’Ajuntament”. El regidor ha assenyalat que els diners que es destinen a Girona FM, -150.000 euros per dos anys- són insuficients per poder tirar endavant un projecte de ràdio de qualitat. “Per tant, ens trobem en una situació en la qual es destinen 150.000 euros a un projecte pel qual no s’aposta clarament i més aviat de vegades sembla que es qüestioni, com quan es posa tot el projecte en mans privades”, ha assenyalat.

Davant de tot això el grup socialista a l’Ajuntament reclama que el govern municipal aclareixi quin és el futur de la ràdio i què és el que es pensa fer amb l’adjudicació.

Sílvia Paneque i Jordi Calvet

por

Etiquetas: