Bea Esporrín

Bea Esporrín demana a Salellas que “no segueixi els passos dels governs de Marta Madrenas”

El grup municipal de Sílvia Paneque tem que la “retòrica nacionalista buïda” torni a fer que la gestió del dia a dia a l’Ajuntament continuï sense ser el més important per al govern. Aquestes paraules han arribat després que Lluc Salellas assistís en el seu primer acte a l’ANC, que ha estat interpretat com una “declaració d’intencions”

La regidora Bea Esporrín, de la formació PSC-Gironins pel canvi, ha demanat a l’alcalde que comenci a governar per al conjunt de la ciutadania de la ciutat. “Lluc Salellas va dir al seu discurs d’investidura que governarà per a tothom i pensant amb tothom. També va dir que el nou equip de govern té la voluntat d’aglutinar un canvi de rumb per a la ciutat, però el fet que assistís ahir com a alcalde a l’assemblea de l’ANC denota la seva voluntat de seguir els passos de Madrenas, que tant va criticar. Amb la presència de Salellas a l’acte d’ahir veiem una declaració d’intencions on la cridòria nacionalista substitueix la gestió rigorosa en el dia a dia” ha explicat la regidora socialista Bea Esporrín.

Bea Esporrín interpreta que tant l’acte de constitució del nou govern el dissabte disset de juny, com les primeres accions de Llus Salellas indiquen “les línies prioritàries del govern i són les mateixes que les de l’anterior”“Insistir en la manera de governar de Madrenas no és cap canvi, no és el que ha demanat la ciutadania de Girona i no es pot entendre. El 28 de maig els gironins i gironines van votar canvi, canvi en la manera de gestionar la ciutat i també canvi de tarannà a l’alcaldia. No creiem que estrenar-se en un acte que no representa tots els gironins i gironines sigui la millor carta de presentació davant de la ciutadania”, ha explicat Esporrín.

“La institució i la ciutadania es mereixen el màxim respecte, no podem afirmar un dia que es governarà per a tothom i al següent anar a representar a l’Ajuntament de Girona a un lloc on es vol excloure la majoria dels gironins i gironines” ha explicat Esporrín. La regidora també ha posat el focus en les paraules que dissabte, al ple d’investidura, va expressar Salellas. “Dissabte, tornàvem a sentir la idea del canvi que tant es va defensar durant la campanya. També es va refermar el compromís de govern per a tota la ciutadania. De moment ni canvi, amb un pacte de govern amb els integrants del govern anterior de la ciutat, ni compromís de governar per tenir cura de la ciutat, enlloc d’anar fent declaracions tan altisonants com buides de contingut per la gestió del dia a dia de Girona” ha conclòs la regidora socialista, Bea Esporrín.

Bea Esporrín
Bea Esporrín

Publicado

en

por

Etiquetas: