Sílvia Paneque

Comunicat de la candidatura de Sílvia Paneque: «Els resultats electorals són molts clars: Girona vol canvi i soc l’única candidatura que guanyo vots enlloc de perdre’n»

La candidatura de Sílvia Paneque diu que la ciutat ha votat canvi amb molta contundència i pensava impossible que, després d’això, Guanyem pogués pactar el govern de Girona, quan ha estat qui més ha insistit en el canvi

La ciutat de Girona mereix tenir un Ajuntament seriós, segons els grup municipal del PSC, i això, vol dir que «tothom ha de tenir en compte què ha votat la ciutat de Girona». La candidatura de Sílvia Paneque és l’única que ha guanyat vots, en concret 656 més que Guanyem i 521 vots que, ara, fa quatre anys. «Crec que és legítim presentar-me com a alcaldessa», ha dit Sílvia Paneque. El PSC ha obtingut 8.644 vots i ha quedat com a primera força política a Girona. 

El comunicat de la candidatura de Sílvia Paneque remarca que «la CUP, primer, i Guanyem, després, havien deixat clar mil-i-una vegades que no acordaven governs amb CiU, primer, i ara Junts. No sabem quan s’ha produït aquest canvi d’orientació». «El programa de Guanyem començava amb la següent frase ‘Girona mereix un canvi’».

El comunicat insisteix que Sílvia Paneque «ha dit durant tota la campanya que l’únic subjecte polític que tindrà com a alcaldessa serà la ciutat de Girona i, així, ha actuat sempre a Girona durant els últims dos mandats». El resultat de les eleccions és que Guanyem ha perdut 323 vots en comparació a les anteriors eleccions. «És més que evident que Girona ha votat canvi i no continuïtat; i, a més, no hi ha un acord alternatiu ideològicament sòlid que justifiqui que Lluc Salellas pugui ser alcalde», explica el comunicat. 

La candidatura de Sílvia Paneque ha recordat també que continua les converses per al canvi a Girona. Insisteix a dir que la majoria dels gironins «no volen la situació de continuïtat plantejada per Guanyem». Així, la candidatura de Sílvia Paneque afegeixen que el canvi és tenir un pla de xoc a favor del teixit econòmic «abandonat tots aquests anys»; tenir com a prioritat la cultura i l’habitatge; reformar el carrer de la Creu de manera immediata; aturar que l’Ajuntament cedeixi un solar a Montilivi que ha de ser un espai natural; «treure totes les andròmines del carrer deixades i oblidades després de la Còvid»; agafar del «calaix dels projectes abandonats de Madrenas el Pla Especial de la Devesa»«El candidat Lluc Salellas, tot això, ho vol fer de la mà de Junts? Aquest és el canvi del que parlava en campanya? Per què va dir que respectaria la llista més votada? No és comprensible», conclou el comunicat.

Sílvia Paneque
Sílvia Paneque

Publicado

en

por

Etiquetas: