L’Assemblea de Girona dóna per obert el procés de primàries amb la constitució d’una comissió de seguiment

L’assemblea de l’agrupació de Girona ha aprovat avui la creació d’una comissió de seguiment de les primàries i ha donat per obert el procés d’elecció de candidats que ha de determinar el cap de llista pel PSC a les eleccions municipals de 2015. Els militants hi han donat un suport clarament majoritari (a l’entorn del 90%) en una votació sobre la comissió en la què hi ha hagut 35 vots a favor i 7 abstencions, que confirmen l’opinió favorable de la majoria de l’assemblea a les primàries. D’aquesta manera l’Agrupació dóna per bo el calendari que preveu la convocatòria d’eleccions per escollir candidat el dia 5 de juliol vinent.

Tot i que no era necessari votar, la primera secretària sortint, Sílvia Paneque, entenia que les primàries són prou importants com per sotmetre-les a la confiança de la militància. Tot i que no figurava en l’ordre del dia, Pia Bosch ha demanat novament a l’assemblea un ajornament del procés fins a la tardor, igual com l’havia demanat en reiterades ocasions, a l’executiva de federació, a la l’executiva d’agrupació i a l’assemblea anterior, una petició que no ha estat acollida per la militància.

D’aquesta manera l’agrupació del PSC de Girona ha constituït una comissió de seguiment del procés formada per dos membres de l’executiva de l’agrupació de Girona (Joan Pallàs i Elisabet Riera), un membre de l’executiva de la federació que encara està pendent de designar; dos militants de l’agrupació de Girona (Francesc Francisco-Busquets i Joan Manuel Del Pozo) i dos membres per cada candidat validat.


Publicado

en

por

Etiquetas: