Silvia Paneque reclama que la política, partits i sindicats, es dediquin a crear llocs de treball

La primera secretària del PSC de Girona ho manifesta en un esmorzar amb els líders sindicals gironins i una cinquantena d’afiliats amb motiu de l’1 de maig

La primera secretària de l’Agrupació del PSC de Girona, Sílvia Paneque, ha reivindicat aquest matí, en un esmorzar amb una cinquantena d’afiliats socialistes i els líders gironins dels dos sindicats majoritaris, Dolors Bassa (UGT) i Bartomeu Compte (CCOO), que la política, partits i sindicats, es concentrin a crear d’ocupació i normalitzin el mercat laboral. “Que tothom pugui tenir un treball digne és encara un objectiu pendent de consolidació i cal esmerçar tots els esforços perquè el fet que tothom pugui tenir feina sigui normal tan aviat com es pugui”, ha defensat Paneque. A la trobada també hi han assistit la secretària d’igualtat de la federació del PSC del les comarques gironines, Cristina López, i el diputat al Congrés Àlex Sáez, entre d’altres

Les últimes dades de l’EPA (Enquesta de Població Activa) demostren que les receptes dels partits de dretes a favor del creixement econòmic no contribueixen a crear més ocupació. “Per tant, cal reorientar les polítiques cap a l’esquerra i que el propòsit de les polítiques que es desenvolupin siguin l’ocupació i el benefici col·lectiu, i no pas el creixement econòmic a seques”, ha precisat la primera secretària.

En el seu torn d’intervenció, Dolors Bassa ha demanat que partits i sindicats vagin units i passin a l’acció. “Després d’uns quants anys de crisi és hora de recuperar la veu dels treballadors amb tota la seva força”, ha valorat Bassa.

Bartomeu Compte, per la seva banda, ha reivindicat que els partits polítics s’entenguin per presentar iniciatives conjuntes amb els sindicats per emprendre accions polítiques que permetin, per exemple, el canvi immediat de la reforma laboral o polítiques actives d’ocupació.


Publicado

en

por

Etiquetas: