Girona és la quarta ciutat espanyola més buscada pel turisme holandès (Diari de Girona)

Girona es troba en en el top ten de les ciutats més buscades per passar les vancances per part dels turistes francesos i holandesos, segons ha pogut comprovar el potent cercador de vols i hotels www.jetcost.es. En concret, Girona és la quarta ciutat més buscada pels turistes holandesos que arriben a Espanya, només per darrere de Barcelona, Màlaga i Alacant. La capital gironina és també la novena ciutat espanyola més sol·licitada pels turistes francesos. En canvi, no forma part de les 10 ciutats més buscades pels visitants alemanys, italians, britànics i russos.

Per la seva banda, Barcelona ha estat la ciutat més buscada pels europeus per a les seves vacances aquest estiu, segons Jetcost. També ha estat la segona més sol·licitades pels espanyols durant juliol i agost de 2016.

Segons Jetcost, «la varietat del seu art modern i arquitectura amb noms com Dalí (sic), Gaudí, Picasso o Miró, la proximitat a les seves belles platges de la Costa Brava (sic) o la seva gastronomia i vida nocturna han fet que Barcelona hagi estat la ciutat més sol·licitada pels viatgers francesos, italians, holandesos, portuguesos i russos, és la segona opció per als alemanys i la tercera per als britànics. Per la seva banda, també és la segona més sol·licitada pels espanyols durant els mesos de juliol i agost de 2016.

La massificació turística
Jetcost també es fa ressò que «la capital catalana, com altres grans metròpolis europees, està qüestionant-se la limitació d’entrades turístiques, que sembla que molesten a part de la població, també s’han pres mesures per limitar la construcció de nous hotels i regular de forma més estricta els allotjaments no hotelers» però que «exemplifica com a poques metròpolis el gran creixement que està tenint el turisme de ciutats a Europa».


Publicado

en

por

Etiquetas: