Visita-al-mercat-de-Santa-Cristina

Els socialistes gironins volen posar en marxa la T-Mobilitat a la demarcació

El PSC també inclou en les seves propostes de mobilitat ampliar l’Àrea de Transports Metropolità fins a la Costa Brava i resoldre els projectes de les noves estacions d’autobusos pendents

Els candidats socialistes Víctor Puga i Mónica Ríos han estat aquest matí a Santa Cristina d’Aro parlant amb veïns i veïnes i visitant el mercat municipal per explicar les principals propostes en mobilitat del PSC per a la demarcació. “La mobilitat a les comarques gironines ha de ser equilibrada. S’ha de garantir que els ciutadans de totes les comarques tinguin accés als avantatges del sistema tarifari de transport públic integrat, mitjançant la implantació de la T- Mobilitat a la demarcació. Aquesta mesura s’ha d’acompanyar de l’expansió de la xarxa de busos Express-cat a les principals poblacions, la preparació de la infraestructura per al Bus Ràpid de Trànsit entre Girona i Salt i la finalització de la xarxa d’estacions d’autobusos” ha explicat el número dos de la candidatura socialista, Víctor Puga.

Puga ha afegit que “l’objectiu dels socialistes és millorar la mobilitat a Catalunya. Això inclou projectes urgents com la variant de la C-32 a Blanes i l’enllaç d’aquesta mateixa carretera amb Lloret; l’arranjament de la C-63 fins a Lloret, l’acabament de la C-66 entre Llagostera i Girona i la resolució del tram pendent de la C-66 entre la Bisbal i Girona. Aquests esforços són concloents per descongestionar el trànsit i millorar les connexions entre les àrees urbanes al voltant del massís de les Gavarres. A més, caldrà estendre la línia de ferrocarril del Maresme fins a Lloret i determinar un calendari i prioritat pels projectes de trens-tram segons els estudis de viabilitat i fer front a la millora de la R3.

Les principals propostes en mobilitat dels socialistes gironins i que millorarien de manera substancial la sostenibilitat d’aquest són eixamplar l’Àrea de Transport Metropolità fins les comarques de la Costa Brava, la implantació de la T-Mobilitat a la demarcació de Girona integrada al sistema de mobilitat de Catalunya i resoldre els projectes de les noves estacions d’autobusos pendents a la demarcació.


Publicado

en

,

por

Etiquetas: