Sessió plenària de desembre 2023 a l’ Ajuntament de Girona

  1. Avui hem demanat al sr. Salellas que suspengui les relacions amb l’Estat d’Israel fins que hi hagi un alto el foc definitiu. El respecte dels drets humans està per sobre de qualsevol debat polític i NO volem ser espectadors quan es tracta d’un drama humanitari com el que s’està produint.
  2. Girona pel Canvi ha proposat la creació d’una taula municipal pel dret a l’accessibilitat que té el propòsit de debatre, decidir i fer el seguiment per una Girona ciutat inclusiva. Un compromís col·lectiu amb la millora de la qualitat de vida de totes les persones, especialment aquelles amb discapacitat.
  3. El govern actual de l’Ajuntament de Girona ha tornat a portar reconeixements extrajudicials de crèdit. Ens hem abstingut per tal que les persones que han treballat puguin cobrar-los, però aquesta és una manera de treballar desordenada i poc transparent pel correcte funcionament dels serveis municipals.
  4. I sobre la permuta dels terrenys de Montilivi a la Diputació. El nostre grup municipal reconeix la importància de la veu dels veïns i veïnes és molt conscient que el veïnat no vol aquest edifici. La nostra posició és la de treballar amb col·laboració per trobar solucions que respectin les preocupacions dels veïns/es del barri de Montilivi.


Publicado

en

por

Etiquetas: