ple Girona

Ple a Girona: 12 milions d’euros en joc!

El nou mandat comença com l’anterior: anuncis d’accions i poca o nul·la gestió del dia a dia. Hi ha un parell de temes d’urgència. El primer, és aclarir com van ser utilitzats els 2 milions d’Euros perduts en el projecte Bloom? I, el segon, aturar el perill que l’Ajuntament perdi 10 milions d’Euros per mala gestió del personal municipal!

El Bloom va ser un projecte europeu de 2 milions d’euros que el govern de l’Ajuntament de Girona de Junts i ERC va gestionar. Mai no varen tenir cap client, segons sembla. Consistia a gravar audiovisuals en 3D. Havia de tenir una durada de cinc anys, però pocs mesos després de començar es va tancar. Algunes pantalles, càmeres de foto i vídeo, a més, van desaparèixer. Cal explicar bé quin és el material que ha desaparegut i quins arguments oferirem a Europa per justificar els 2 milions d’euros rebuts.

Hi ha hagut una gestió millorable, d’altra banda, dels recursos humans a l’Ajuntament de Girona. El resultat està essent un degoteig de sentències contràries a la gestió del govern de l’Ajuntament. Els cost és de milers d’euros mensuals. Aquest mes s’han perdut més de 160.000 euros. La regidora Bea Esporrín ha valorat que Girona pot perdre fins a 10 milions d’euros. En el Plenari d’avui demanarem al govern de Guanyem-Cup i Junts que aturin aquesta manera de fer, que únicament ens ha portat a perdre diners.

Sèrie, Notes de Girona, número 7.


Publicado

en

por

Etiquetas: