Vot contrari a esclarir el Bloom!

El govern de Guanyem-CUP, dijous, va votar en contra d’aclarir com s’havien perdut els gairebé dos milions d’euros invertits en el projecte Bloom. Fa només dos mesos deia el contrari.

Tot va començar el 2011, quan va anunciar-se el Bloom com un projecte de creació de vídeos 3D, que podria col·laborar amb grans estudis d’animació, fins a ser un actor clau per fer avenços en l’aprenentatge teòric de medicina humana. Això no obstant, el Bloom mai no va tenir cap client, va tancar-se d’amagat i algunes de les pantalles i càmeres varen desaparèixer.

Lluc Salellas, el 2019, havia explicat que, això, era un «caos de gestió». Guanyem-CUP sempre havia estat molt combativa per aclarir com s’havien perdut els diners, volia conèixer si l’Ajuntament en podia sortir encara més perjudicat, perquè la meitat de la inversió era europea, i també havia preguntat sobre el preu del material desaparegut.

El dijous, però, el govern de Girona va votar en contra de saber tot això… Guanyem-CUP, també. Una notícia molt trista, perquè portaven anys i panys demanant que la gent pogués conèixer què havia passat. No es va donar ni una sola explicació sobre el cas, ni es va pronunciar cap voluntat de voler informar el conjunt de la ciutadania. El cas, de nou, tancat i fosc. Cap informació.

Sèria, Notes de Girona, número 8.

Bea Esporrín defensant la moció del Bloom al ple del dia 20.07.23

Publicado

en

por

Etiquetas: