Plaça del Vi - 2 d'octubre

Comunicat del grup municipal del PSC a Girona

El grup municipal socialista de Girona comunica que ens hem unit a la condemna, que hi ha hagut avui a les 12 h a la plaça del Vi contra l’actuació repressiva de l’Estat; i que també ens sumem per aquesta mateixa raó a l’aturada convocada per demà dimarts 3 d’octubre al costat de Catalunya.

 

Ahir, el govern del Partit Popular va cometre una acció lamentable, contra la dignitat de les persones i que condemnem del tot, que a la pràctica ens situa en un nou escenari polític, on la crisi de l’Estat sense precedents fa imprescindible que s’escolti a Catalunya i que el poble de Catalunya ha de decidir el seu propi futur.

 

Plaça del Vi - 2 d'octubre
Plaça del Vi – 2 d’octubre

 

Les institucions existeixen per donar seguretat i confiança a la ciutadania i, per tant, lamentem i condemnem que a la nostra ciutat de Girona, ahir, s’obrís una ferida que serà recordada amb gran dolor. Per això, vàrem decidir defensar col·legis electorals com un més dels gironins i gironines que van defensar el seu dret a expressar-se pacíficament.

 

Els socialistes de Girona, amb la seva portaveu Sílvia Paneque al capdavant, ha defensat que aquest grup municipal sempre hem cregut que el Referèndum havia de ser admès, perquè el que no es pot fer és negar a l’independentisme que el seu projecte ha de ser viable si la majoria de catalans i catalanes així ho volen. Per tot això reclamem també la dimissió immediata del govern de Mariano Rajoy.


Publicado

en

,

por

Etiquetas: