El Club de Petanca de Montilivi no podrà ser la seu dels Campionats de Catalunya perquè no s’ha atès la seva petició de tenir més pistes

Montilivi perd una bona oportunitat pel comerç, els bars i restaurants de barri per desídia de Convergència i Unió, perquè el campionat català de petanca hauria portar molta gent

En el passat Ple de Febrer vaig fer un prec concret al govern de Convergència i Unió: atendre la petició del Club de Petanca de Montilivi d’aprofitar l’espai adjacent per fer-hi més pistes de petanca i, d’aquesta manera, poder ser seu del Campionat de Catalunya. L’Alcalde Carles Puigdemont es va comprometre, en aquell moment, a donar una solució al barri. Però no ho ha fet i el resultat és que Montilivi ha perdut aquesta bona oportunitat pel barri.

Quan la Federació va seleccionar el Club de Petanca Montilivi per ser la seu dels campionat català, premiava una trajectòria i el dinamisme indiscutible dels petanquistes de Montilivi. És una llàstima pel Club i pel barri de Montilivi no haver pogut aprofitar aquesta bona oportunitat per no tenir les instal·lacions que havien demandat amb temps suficient i perquè Carles Puigdemont ha desatès una petició ben raonable.

Lamentablement, fa pocs dies hem pogut conèixer de primera mà la renúncia del Club de Petanca de Montilivi a la Federació Catalana per ser seu del Campionat a causa de la manca d’infraestructura suficient. Aquesta ha estat una mala notícia per tot el barri, els comerços, bars i restaurants, ja que un esdeveniment com aquest, a part del prestigi pel Club, porta gent de fora a Girona.

Voldria tornar a demanar a l’alcalde Carles Puigdemont que reconsideri la seva posició, ja que aquesta decisió de no atendre el prec que se li va fer en el passat Ple referent al Club de Petanca, afecta la ciutat i el barri. És una bona ocasió per tenir petanquistes, i tota la gent que els acompanyen, de tot Catalunya i de França.