El grup municipal del PSC a Girona lamenta profundament la inestabilitat de l’equip de govern a l’Ajuntament de Girona

Sílvia Paneque s’ha mostrat del tot sorpresa quan ha conegut que l’equip de govern de Convergència i Unió no ha aconseguit aprovar el cartipàs que havien proposat a l’ordre del dia del Ple Extraordinari convocat, en primer lloc, per tirar endavant aquesta qüestió

La inestabilitat política es paga cara perdent oportunitats que ho són del conjunt de ciutadans i ciutadanes i de Girona. L’equip de govern de Convergència i Unió ha presentat un Cartipàs que a la pràctica desmuntava tot el conjunt de l’organització i de la forma de treballar de les àrees de l’Ajuntament de Girona que havíem presentat conjuntament quan acceptàrem entrar al govern per evitar el desgavell en què vivia la ciutat aquells dies.

L’equip de govern de Convergència i Unió no ha tingut cap voluntat de negociar aquesta qüestió amb el grup del PSC, perquè a la pràctica es feia enrere i modificava els elements estructurals que Marta Madrenes va assumir quan va ser alcaldessa. Un mandat municipal ha de tenir uns objectius clars i perseguir-los significa contribuir des de l’Ajuntament no només a què els serveis municipals funcionin bé, sinó també a saber aprofitar les oportunitats que tenim com a ciutat.

El PSC ha pogut conèixer que probablement el grup de Ciutadans ha deixat a l’estacada a Convergència i Unió per segon cop en aquest mandat a l’últim moment. El primer li va fer a l’alcalde Ballesta quan la portaveu Míriam Pujola de viva veu es va fer enrere de tots els acords que havia acceptat, perquè a aquest partit això no li interessava a l’àmbit nacional. Aquest gir de cent-vuitanta graus va tenir conseqüències ben nefastes i conegudes per a la inestabilitat i el ridícul de la institució.

El PSC considera que l’actitud del grup de Ciutadans a l’Ajuntament de Girona mai no ha estat seriosa i que, al marge de les ordres nacionals, hom s’ha de comprometre en primer lloc amb la ciutat, perquè aquí qui hi perd són el conjunt dels gironins. A l’Ajuntament hi ha una estructuració raonable, que es va decidir pactar entre CiU i el PSC, que ha tingut bons resultats en Drets Socials, Seguretat de proximitat o bé creació d’ocupació. “Aquest és el nostre model i a Girona això creiem que és positiu per a la gran majoria de la ciutadania”, ha dit Paneque.


Publicado

en

, ,

por

Etiquetas: