Visita President Montilla a Torre Gironella

El PSC de Girona demana al govern de CiU que actuï immediatament per evitar més talls de llum a Torre Gironella i exigeixi a ENDESA inversions al barri

Aquest matí els socialistes gironins s’han tornat a reunir amb els veïns i veïnes del barri i han demanat al govern que doni solució a aquest problema perquè “és prioritari que aquelles persones que paguen el subministrament s’asseguri que no pateixen talls”.

Aquest dissabte el PSC de Girona ha fet un acte, al barri de Torre Gironella, de reconeixement dels i les socialistes anònims que han contribuït a fer barri i fer ciutat. A la passejada pel barri i posterior esmorzar ha assistit el grup municipal socialista, encapçalat per la seva portaveu, Sílvia Paneque, i l’expresident de la Generalitat José Montilla. Aquest acte s’ha emmarcat al cicle que organitza el PSC de Girona des de novembre #40anysPSCGi #40anysAjuntamentsDemocràtics.

Visita President Montilla a Torre Gironella
Visita President Montilla a Torre Gironell

“En aquest sentit Torre Gironella és un barri per a nosaltres molt estimat i que ara està patint una sèrie de problemàtiques que hem volgut traslladar jo mateixa i els veïns del barri al president Montilla per si ens pot donar un cop de mà des del Senat” ha afirmat la portaveu socialista. “Els veïns i veïnes de Torre Gironella han patit entorn uns 150 talls de llum a les darreres setmanes i encara aquesta nit han tingut pujades i baixades de tensió aquesta nit i talls de llum en algunes llars del barri” ha explicat Paneque.

“El problema que pateix el barri té a veure amb la xarxa de distribució i la falta d’inversió de l’empresa. És l’empresa que ha de fer aquestes inversions i les administracions han de tenir un paper tutelar d’aquestes inversions, el Ministeri d’Indústria i la Direcció General d’Energia de la Generalitat en aquest cas” ha explicat l’expresident Montilla. Montilla ha recordat que a les factures que paguen els usuaris hi ha una part, un percentatge, que va destinat a retribuir la xarxa de distribució i per tant “els veïns tenen tota la raó de queixar-se perquè és un servei que estan pagant i l’empresa no l’està prestant amb qualitat”.

Montilla ha recordat que “les administracions han de tenir la màxima exigència cap a l’empresa, començant per l’Ajuntament de Girona” i ha afegit que “hi ha problemes que afecten la gent de manera molt directa, i tots els governs, des dels locals a altres nivells de l’administració, el que han de fer és dedicar-se fonamentalment a defensar els interessos de la gent i a solucionar aquests tipus de problemes, com els que tenen al barri de Torre Gironella”.


Publicado

en

, , ,

por

Etiquetas: