Sílvia Paneque al barri Vell de Girona. Foto: J.N.

El PSC de Girona demana al govern que surti de la situació d’excepcionalitat continuada a la què han abocat la ciutat de Girona

Divendres matí el Grup Municipal Socialista es va abstenir en la votació de la urgència del Ple extraordinàri i urgent convocat per ratificar la renúncia de la regidora Isabel Muradàs.

En política no hi ha res pitjor que l’excepcionalitat. Les institucions tenen uns mecanismes de funcionament i tenim el deure de respectar escrupolosament. El divendres es va operar de manera diferent respecte la última ocasió en la què el regidor d’ERC-Mes Ricard Calvo va presentar la seva renúncia en un Ple Ordinari. El criteri d’aquest grup municipal ha volgut i vol ser respectuós, tal com també ho va ser quan es va esdevenir el canvi a ERC, perquè fins que no hi hagi cap sentència ferma ens sembla que és important la prudència. I volem posar en valor la feina feta per Isabel Muradàs com a regidora d’Educació i Esports que pensem ha estat molt ben valorada per gran part de la ciutadania.

Des d’aquest punt de vista tornem a recordar que estem convençuts que Girona necessita un govern que governi amb seguretat i sense fer girs inexplicables segons les circumstàncies de cada dia o, fins i tot, de cada minut i segon.

A l’Ajuntament de Girona hi entra ara, en un govern en minoria de deu regidors, el número 21 de la llista i declara a la premsa que no pensa dedicar tot el seu temps a les funcions que tenia encomanades fins a data d’avui la regidora Muradàs. Volem remarcar que aquesta entrada és producte de la inestabilitat política de Convergència i Unió i de la manca de planificació d’un govern municipal més interessat en obtenir poder, que no pas en governar la ciutat. Declarar, com ho ha fet el nou regidor, que només queden poc més de 10 mesos fins les properes eleccions de maig del 2019 i que no pot aportar res de nou, és ja d’entrada renunciar a un 25% de legislatura i deixar clar que les prioritats del govern de CiU no són a Girona.

Sílvia Paneque al barri Vell de Girona. Foto: J.N.
Sílvia Paneque al barri Vell de Girona. Foto: J.N.

Publicado

en

, , , ,

por

Etiquetas: