Acte homenatge socialistes

El PSC de Girona ret homenatge als socialistes històrics de la ciutat

Les famílies de Pepe Guerrero, Manuel Caparrós, Pablo Espinar i Tomás Castellanos reben de mans de la primera secretària del PSC de Girona, Sílvia Paneque, i de Quim Nadal la Rosa Vermella de plata, la màxima distinció dels socialistes gironins

El PSC de Girona va organitzar divendres, davant més de 150 persones, un homenatge als socialistes històrics de la ciutat, que van ser referents en el seu barri i que tot i la feina, la lluita i el compromís amb el socialisme no van estar mai a primera línia política. L’acte, que va tenir lloc a la Llar de Jubilats de Taialà del barri de Germans Sàbat d’on eren Guerrero i Caparrós, va començar amb un vídeo recordant els quatre homenatjats que va fer emocionar les famílies i assistents.

Acte homenatge socialistes
Acte homenatge socialistes

La regidora socialista i primera secretària de l’agrupació del PSC, Sílvia Paneque, va explicar que “d’alguns noms que avui recordem, he sentit a parlar tant… tant amb tant d’amor. D’altres em van regalar el millor que tinc a dins. En la seva mirada vaig descobrir una llum de veritat, de dignitat i de bondat” i va afegir que “Sóc, he tingut la sort de ser, hereva i quasi filla de lluitadors anònims, lluitadors anònims com en Manuel, en Pablo, en Tomás, en Segundo, en José Maria i en Pepe, que avui homenatgem. Lluitadors anònims que han fet que la meva vida sigui molt millor del que hagués pogut ser”.

Quim Nadal també va agrair a tota la gent anònima que va ajudar a construir la ciutat i que va permetre connectar els barris amb el centre o que van participar de moviments veïnals per millorar els barris de la ciutat amb la construcció d’infraestructures o serveis. “El projecte de construcció de la ciutat va ser un projecte col·lectiu, participat per tots els veïns i veïnes de Girona”.


Publicado

en

, ,

por

Etiquetas: