GRÀCIES

Passats dies des de dissabte i després que ahir vaig poder triar els candidats del PSC i PSOE, tinc present les persones que ens van fer confiança a les eleccions primàries de Girona de la setmana passada.

Els agraeixo el suport profundament. En el procés que hem engegat, tots els vots tenen la mateixa importància; la participació dels ciutadans i ciutadanes és primordial. Si no s’hi sent la veu de la gent, aquest projecte no tindrà sentit.

És un honor assumir la responsabilitat que ens heu encomanat. El trajecte de l’any que ens espera tindrà trams d’agitació que haurem de superar i que, n’estic segura, superarem. Us demano que no ens embranquem en discussions estèrils perquè ens convé aprofitar tot el temps que ens queda fins al maig de l’any vinent. El nostre objectiu és vèncer a les eleccions municipals de 2015.

Fins llavors, i confio que a partir de la data de les eleccions encara més, no deixaré de treballar ni un sol dia amb humilitat, amb entusiasme, amb fidelitat a la vostra confiança i amb la intenció de millorar la vida de tots els ciutadans i ciutadanes de Girona.

Quan el dissabte al vespre us vaig dir que volia recuperar l’alcaldia no em vaig deixar anar a cap impuls d’eufòria. Els socialistes hem construït la Girona moderna. Ara ens toca gestionar-ne els serveis i corregir la displicència del govern de CiU que, concentrat en una política de qui dia passa any empeny, ha deixat de banda la política de proximitat.

La campanya de les primàries ha constatat una reclamació que ja he repetit diverses vegades: els ciutadans ja no accepten més el paper de massa que només se la necessita cada quatre anys. I qui no es tingui la gent en consideració a l’hora de prendre les decisions que li afecten. Això no té futur en la política que ve.

Així que, estimats amics i amigues, us dono les gràcies per la confiança que m’heu fet, per la satisfacció de veure com participàveu en la festa democràtica que van ser les primàries de Girona, per la certesa que el vostre pronunciament és un valor que ens enforteix.

 


Publicado

en

por

Etiquetas: