Isabel Muradàs

Isabel Muradàs serà a la llista de Sílvia Paneque a les municipals de Girona

Sílvia Paneque avui ha anunciat que Isabel Muradàs, economista que treballa a la UdG, ocuparà el número 6 de la llista del PSC de Girona. Muradàs ha manifestat que “vull ajudar i contribuir a què el servei a les persones torni a ser el centre de la política local a Girona amb els valors de l’humanisme que comparteixo amb els companys i companyes del PSC”

Muradàs és llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials i màster en Gestió i direcció universitària. Ha estat administradora de l’Àrea de Lletres de la Universitat de Girona i ha treballat com a auditora de l’empresa de serveis financers “Ernst & Young”. És membre del Registre Oficial d’Auditors de Comptes. A l’actualitat, treballa com a cap del servei d’economia, patrimoni i contractació de la Universitat de Girona. Ha estat Primera Tinent d’Alcalde a l’Ajuntament de Girona on ha desenvolupat tasques de gestió com a regidora d’educació, d’esports i de l’Escola municipal de música.

La portaveu socialista, Sílvia Paneque, ha destacat d’Isabel Muradás el seu coneixement de l’administració local, la implicació amb la ciutat i la gestió de proximitat, que han estat sempre actius molt valorats pel grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Girona durant aquests anys. El temps que el PSC va ser al govern de la ciutat de Girona varen servir, perquè Sílvia Paneque i Isabel Muradàs coincidissin, en especial, en el pensament que Girona ha de tenir regidores i regidors que prioritzin els gironins i les gironines.

Isabel Muradàs
Isabel Muradàs

Sílvia Paneque ha volgut subratllar que “està convençuda que Isabel Muradàs aportarà al projecte per a Girona l’última empenta per guanyar les eleccions”. La candidata socialista ha valorat “la capacitat de treball de proximitat de l’Isabel com a extraordinària” i, a la vegada, ha especificat que “és una de les persones que més bé coneix el funcionament de les administracions públiques de Girona”. El PSC de Girona afegeix que aquests últims quatre anys ha construït una alternativa seriosa de govern de la ciutat i es mostra absolutament satisfet i orgullós de l’arribada de noves adhesions, perquè enforteixen el projecte col·lectiu i l’enriqueixen amb veus diferents que busquen juntes el millor per a Girona.

La candidata ha valorat especialment la responsabilitat de Paneque amb la ciutat de Girona i que hagi estat capaç de dedicar-hi tot l’esforç i el temps del món durant aquests anys, com a fet clau per voler ser en aquesta candidatura a l’alcaldia de Girona. “Estic del tot segura que una majoria de gironins i gironines volen un Ajuntament on es governi per les persones i aquesta manera de pensar la compartim absolutament com a projecte de futur i de progrés per a Girona”, ha conclòs Muradàs. Ha insistit que els punts de trobada amb Sílvia Paneque són molts i, ha afegit, que els dos primers són situar Girona i els gironins en primer terme de les prioritats municipals.

Sílvia Paneque ha explicat que “la llista del PSC de Girona incorpora una persona que tothom qui la coneix en valorem l’amor per la ciutat i la seva voluntat de servei públic a les persones”. Aquests valors són els que, segons Paneque, “sumen a un projecte transversal, on hi ha veus diferents, que coincideixen a posar a punt Girona per estar al servei de tots els ciutadans sense exclusions”.


Publicado

en

, ,

por

Etiquetas: