Jordi Calvet serà el número 7 de la llista dels socialistes gironins

Calvet, ha cursat estudis de Dret i treballa de banquer a la banca privada. També és escriptor

Sílvia Paneque ha presentat a Jordi Calvet com a nou integrant de la llista del PSC de Girona. Calvet anirà de número 7, és militant del PSC, i treballa de banquer a la banca privada a més de ser escriptor. Paneque ha valorat molt positivament la nova incorporació a la llista que ha definit com “una persona amb una dilatada experiència en el món de la planificació i de l’anàlisi financer”.

Sílvia Paneque i Jordi Calvet
Sílvia Paneque i Jordi Calvet

Paneque ha volgut afegir que “estem en un moment on s’ha demostrat les conseqüències negatives de la mala gestió en empreses públiques o mixtes a la ciutat, com Vivendes de Girona o Girona+Neta. És per això, que la dilatada experiència de Calvet en el món de la gestió serà de gran utilitat al projecte socialista per Girona”.

Calvet ha fet el pas d’unir-se a la llista socialista per “la situació de deteriorament de la imatge exterior i la convivència interna de Girona. Aposto per la Sílvia Paneque i els socialistes gironins per liderar el canvi a Girona i guanyar les eleccions al maig”. “El PSC és l’única opció catalanista i progressista, de responsabilitat vers la posició independentista radical de Marta Madrenas” ha explicat Jordi Calvet.

“Potenciar els emprenedors i els petits empresaris de la ciutat, en uns moments on no s’ha fet gestió sinó gesticulació a l’Ajuntament. Presentarem també un programa de mesures especials envers en comerç i emprenedoria” ha conclòs Calvet.


Publicado

en

, ,

por

Etiquetas: