L’ equip de govern de CiU endureix les condicions de fraccionament dels impostos.

El PSC diu que el sistema d’impostos empitjora

Els socialistes lamenten que s’endureixin les fórmules per pagar

05/05/12 02:00 – Girona –
Dani Vilà

 

Paneque, a més de regidora, és des del març primera secretària de l’agrupació del PSC de Girona Foto: M. LLADÓ.
 
La regidora socialista a Girona, Sílvia Paneque, lamenta que el govern municipal de CiU “hagi endurit en un moment com aquest les fórmules i condicions de pagament de les taxes i impostos municipals”. Paneque recorda que en anys anteriors el govern municipal “permetia l’ajornament i el fraccionament dels impostos i que s’estudiava cas per cas”.

Els socialistes no veuen amb bons ulls que el govern municipal hagi establert ara que el fraccionament suposi el pagament d’un 60% de manera immediata, i que s’ajorni el 40% restant per al mes de novembre. Paneque indica que una de les al·legacions del principal grup a l’oposició a Girona pretenia precisament flexibilitzar les fórmules de pagament, però l’equip de govern va desestimar la proposta. Sí que va estimar en part que el fraccionament fos per a totes les taxes i impostos, i no només per a l’IBI com es pretenia inicialment. Els socialistes recorden també l’augment d’un 10% de l’IBI decretat pel govern estatal.

La regidora i també primera secretària del PSC a Girona recorda que en els últims dos anys havia augmentat molt el nombre de ciutadans que demanaven el fraccionament o l’ajornament dels impostos per la mala situació econòmica, i per això defensen la necessitat de mantenir fórmules més flexibles que afavoreixin els ciutadans.

 

Publicado

en

por

Etiquetas: