Millorar l’accessibilitat del camp i el compromís amb l’esport de base de la ciutat són aportacions que el PSC de Girona ha fet a la proposta de conveni entre Ajuntament i Girona F.C.

Sílvia Paneque ha demanat que, amb el nou conveni de cessió d’ús del camp municipal de futbol, Ajuntament i Girona F.C. millorin l’accessibilitat del camp i es faci un ajut a l’esport de base de la ciutat.

Aquests pròxims dies, l’Ajuntament de Girona haurà d’aprovar la proposta de conveni per a la cessió d’ús del camp municipal de futbol al Girona F.C. per als pròxims cinquanta anys. El conveni ja està avançat i ha estat llargament dialogat entre el club de futbol de la ciutat i el consistori. Sílvia Paneque valora que “aquest acord ha de significar un guany per les dues parts, ja que la ciutat té un gran valor afegit amb un equip a primera i el Girona F.C. sempre ha mostrat compromís amb la seva ciutat”.
En aquestes últimes hores, Sílvia Paneque s’ha reunit amb Maria Àngels Planas de Convergència i Unió i la portaveu socialista li ha fet saber que veuria amb bons ulls que l’Ajuntament de Girona transmetés al club que les persones amb discapacitat poguessin accedir amb llibertat a qualsevol zona del camp i, per tant, es projectessin aquestes reformes i s’incorporessin a les condicions escrites en el conveni per a la cessió de l’ús del camp. Paneque també ha afegit que “seria un gran encert que l’Ajuntament es comprometés a què hi hagués un retorn a tot l’esport de base de la ciutat de l’èxit que ha significat per a tothom tenir un equip a primera divisió”.


Publicado

en

, ,

por

Etiquetas: