Silvia Paneque demana a l’equip de Puigdemont que restableixi les saunes de la piscina de Can Gibert del Pla

Diversos veïns i usuaris denuncien que no han rebut informació des de l’Ajuntament i inicien un procés de recollida de signatures per demanar la reobertura

L’Ajuntament de Girona va anunciar a finals d’agost el tancament de la piscina municipal de Santa Eugènia – Can Gibert de Pla per tasques de manteniment, de forma excepcional els usuaris han pogut accedir a les instal·lacions municipals de Palau i la Devesa per gaudir-ne del servei.

En tornar-se a restablir el servei de les instal·lacions de la piscina municipal de Can Gibert del Pla els usuaris han trobat tancades les saunes dels vestidors. Silvia Paneque denúncia el “desmantellament en cobert d’aquest servei” i critica que l’Ajuntament no hagi informat prèviament. “Hem rebut diverses queixes dels usuaris, tant pel tancament de les saunes com per la falta d’informació” explica la portaveu dels socialistes.

Traslladant aquestes queixes el regidor Joaquim Rodríguez va preguntar al ple municipal del passat dilluns per l’estat de la qüestió. Segons l’equip de govern la retirada del servei és degut al’estat de deteriorament i actualment s’està estudiant la viabilitat d’ubicar-les en un altre punt de la instal·lació i el cost que això representa.

Després de diversos dies i queixes dels usuaris, els veïns s’han trobat amb un cartell penjat a l’entrada de la piscina amb aquesta informació. En conseqüència veïns i usuaris de la piscina han iniciat una campanya de recollida de signatures per demanar a l’equip de govern el restabliment del servei.