Silvia Paneque exigeix que s’iniciïn ja les obres a la Plaça Comtessa Ermessenda a Sant Narcís

La portaveu i cap del grup municipal socialista de Girona insta el govern de Carles Puigdemont que executi la reforma de la plaça Comtessa Ermessenda, del barri de Sant Narcís, la qual, segons el web municipal, es troba en fase de tràmit administratiu.

La portaveu i cap del grup municipal socialista de Girona, Sílvia Paneque, insta el govern de Carles Puigdemont que executi la reforma de la plaça Comtessa Ermessenda, del barri de Sant Narcís, la qual, segons informa el web municipal, es troba en fase de “tràmit administratiu”.

Paneque recorda que la remodelació d’aquest espai veïnal té un pressupost assignat de 85.575,35 euros, inclòs en el plec de projectes aprovats als pressupostos participats del barri de Sant Narcís. Paneque qualifica aquest fet“d’endarreriment rere endarreriment”, i recorda que “aquest projecte ja tenia destinada una partida de 70.000 euros a finals del 2012 “i que ha estat demandat per la gent del barri aquests últims dos anys”.

D’aquesta manera, Sílvia Paneque afirma que al 2012 hi ha la partida per a la reforma de la plaça Comtessa Ermesenda; en els pressupostos aprovats del 2013, el govern de Carles Puigdemont hauria hagut de sumar la partida demandada i executar de manera immediata la reforma de la Plaça Comtessa Ermessenda. En aquest sentit, Paneque troba que “l’Ajuntament informi que en aquesta obra encara ens trobem en tràmit administratiu, quan la seva aprovació va ser del 2012, ja exigeix l’acceleració de tota aquesta aturada de tres anys”.

A zona del barri de Sant Narcís que comprèn la Plaça Comtessa Ermessenda també està afectada, hores d’ara, per les obres del carrer Oviedo, que es desenvolupen de manera fragmentada. Paneque se sorprèn –a més– que, vist l’estat de degradació de tota la vorera del carrer Oviedo, l’Ajuntament només n’arregli la meitat i de manera fragmentada. Per això reclama que l’Ajuntament doni explicacions sobre quin pla d’execució d’obra té previst en aquesta part de la ciutat.

A propòsit del barri de Sant Narcís, Sílvia Paneque, insta el govern de CDC que faci un esforç per obrir una ronda de converses amb ADIF i amb el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social per resoldre la situació de deixadesa del solar al costat de l’Agència Tributària i per eliminar la perillositat en l’accés a les vies, al tram contigu al solar en el qual la protecció està a poc més d’un metre. “El conjunt d’aquest barri ha patit les obres del Tren d’Alta Velocitat, que mereixen una compensació tangible al veïnat i als seus veïns, a més d’un Ple especial per debatre i aprovar el Pla especial de Sant Narcís”.


Publicado

en

,

por

Etiquetas: